Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Bus 132 Breda Dienstregeling: Ontdek De Optimale Reisplanning

Bus 132 Breda Dienstregeling: Ontdek De Optimale Reisplanning

Bus 132 - un tour complet en accéléré

Bus 132 Breda Dienstregeling: Ontdek De Optimale Reisplanning

Bus 132 – Un Tour Complet En Accéléré

Keywords searched by users: bus 132 breda dienstregeling bus 132 baarle-nassau breda, bus breda baarle-nassau, bus 132 chaam breda, bus ulvenhout breda, bus tilburg breda, dienstregeling bus 137 tilburg, bus baarle-nassau tilburg, bus breda tilburg 327

Bus 132 Breda Dienstregeling: Een Diepgaande Gids

Nederland biedt een uitgebreid openbaar vervoersnetwerk, en Bus 132 in Breda is een essentieel onderdeel van dit systeem. Deze gids is ontworpen om reizigers gedetailleerde informatie te verstrekken over de dienstregeling, routes, haltes, tarieven en handige tips voor een efficiënte reis met Bus 132 Breda Dienstregeling.

1. Overzicht van Bus 132 Breda Dienstregeling

Bus 132 is een belangrijke buslijn in Breda die verschillende wijken en steden met elkaar verbindt. Het biedt een cruciale dienst voor zowel dagelijkse pendelaars als toeristen. Laten we eens kijken naar enkele kernpunten met betrekking tot Bus 132 Breda Dienstregeling:

 • Dienstverlening: Bus 132 bedient belangrijke routes en stopt op strategische locaties, waardoor reizigers een handige manier hebben om door de regio te reizen.

 • Frequentie: Controleer de dienstregeling voor de frequentie van Bus 132, zodat je jouw reis nauwkeurig kunt plannen en niet lang hoeft te wachten op de volgende bus.

 • Verbindingen: Deze buslijn kan ook belangrijke verbindingen bieden naar andere steden en wijken, zoals Baarle-Nassau, Chaam, Ulvenhout, Tilburg en meer.

 • Informatiebronnen: Voor real-time informatie over de dienstregeling en eventuele wijzigingen kun je betrouwbare bronnen zoals 9292, Moovit, en OV in Nederland wiki raadplegen.

2. Bushalte Ulvenhoutselaan en Omgeving

Een van de belangrijkste haltes op de route van Bus 132 is de halte Ulvenhoutselaan. Deze halte en de directe omgeving spelen een cruciale rol in het reizen met deze buslijn. Hier zijn enkele details:

 • Locatie: De halte Ulvenhoutselaan bevindt zich op een strategische locatie, waardoor reizigers gemakkelijk kunnen overstappen op andere bussen of hun reis in de omliggende gebieden kunnen voortzetten.

 • Faciliteiten: Controleer of de halte Ulvenhoutselaan voorzien is van faciliteiten zoals wachtruimtes, informatieborden en ticketverkooppunten voor een probleemloze reiservaring.

 • Aanvullende Diensten: Sommige haltes bieden aanvullende diensten, zoals parkeergelegenheid voor fietsen of auto’s, wat handig kan zijn voor reizigers.

3. Route en Stops van Bus 132

Bus 132 in Breda volgt een zorgvuldig geplande route met verschillende haltes onderweg. Het begrijpen van de route en stops is essentieel voor een soepele reiservaring. Hier is een overzicht van de belangrijkste haltes:

 • Baarle-Nassau: Een van de startpunten van Bus 132, deze halte is van cruciaal belang voor reizigers die vanuit Baarle-Nassau vertrekken.

 • Chaam: Onderweg stopt Bus 132 ook in Chaam, waardoor de bus een belangrijke verbinding biedt voor de inwoners van deze regio.

 • Ulvenhout: Deze halte is strategisch geplaatst en biedt gemakkelijke toegang tot Ulvenhout en omliggende gebieden.

 • Tilburg: De eindbestemming van Bus 132 is Tilburg, waardoor reizigers een belangrijke verbinding hebben met deze stad.

 • Overige Stops: Onderweg stopt Bus 132 op verschillende andere punten, waardoor reizigers flexibiliteit hebben bij het kiezen van hun instap- of uitstappunt.

4. Dienstregeling en Tijdschema’s

Een nauwkeurige dienstregeling is cruciaal voor reizigers om hun reis te plannen. Hier zijn enkele aspecten met betrekking tot de dienstregeling en tijdschema’s van Bus 132 Breda Dienstregeling:

 • Vaststellen van Tijden: Controleer de dienstregeling om te bepalen op welke tijden Bus 132 vertrekt en aankomt op specifieke haltes. Dit helpt bij het plannen van vertrek- en aankomsttijden.

 • Dagelijkse Variaties: Sommige busdiensten hebben variaties in hun dienstregeling op bepaalde dagen. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van eventuele verschillen op weekdagen, weekends of feestdagen.

 • Real-time Updates: Voor real-time updates over vertragingen of wijzigingen in de dienstregeling kun je gebruik maken van apps zoals Moovit.

5. Tarieven en Betaalopties

Een ander belangrijk aspect van reizen met Bus 132 is het begrijpen van tarieven en beschikbare betaalopties. Hier zijn enkele punten om te overwegen:

 • Tariefstructuur: Controleer de tariefstructuur van Bus 132 om te weten hoeveel je moet betalen voor je reis. Dit kan variëren op basis van de afstand die je reist.

 • OV-chipkaart: Overweeg het gebruik van een OV-chipkaart, aangezien dit vaak de handigste en meest gebruikte betaalmethode is voor het openbaar vervoer in Nederland.

 • Contant Geld: Zorg ervoor dat je contant geld bij je hebt voor het geval je geen OV-chipkaart hebt of als de bus alleen contante betalingen accepteert.

6. Handige Apps voor Bus 132 Breda Dienstregeling

In het digitale tijdperk zijn er verschillende apps beschikbaar die het reizen met het openbaar vervoer aanzienlijk kunnen vergemakkelijken. Voor Bus 132 Breda Dienstregeling kunnen de volgende apps handig zijn:

 • 9292: Deze app biedt gedetailleerde reisinformatie, inclusief dienstregelingen, vertrektijden en routeplanning voor het openbaar vervoer in Nederland.

 • Moovit: Moovit is een uitgebreide app die real-time updates, routeplanning en andere handige functies biedt voor het efficiënt gebruikmaken van het openbaar vervoer.

7. Tips voor een Efficiënte Reis met Bus 132

Om het meeste uit je reis met Bus 132 te halen, zijn hier enkele handige tips:

 • Plan vooruit: Controleer de dienstregeling en plan je reis van tevoren om onnodige wachttijden te voorkomen.

 • Gebruik Apps: Maak gebruik van reis-apps zoals 9292 en Moovit voor real-time informatie en routeplanning.

 • OV-chipkaart: Overweeg het gebruik van een OV-chipkaart voor gemakkelijke betaling en toegang tot het openbaar vervoer.

 • Controleer Tarieven: Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de tarieven en betaalmogelijkheden om ongemakken tijdens je reis te voorkomen.

Veelgestelde Vragen (FAQs)

1. Wat is de frequentie van Bus 132 Breda Dienstregeling?

De frequentie van Bus 132 kan variëren op basis van de dag en het tijdstip. Raadpleeg de officiële dienstregeling of apps zoals 9292 voor actuele informatie.

2. Zijn er speciale tarieven voor bepaalde groepen, zoals studenten of ouderen?

Ja, er zijn vaak speciale tarieven beschikbaar voor bepaalde groepen, waaronder studenten en ouderen. Controleer de tariefstructuur voor eventuele kortingen.

3. Zijn er parkeergelegenheden bij de halte Ulvenhoutselaan?

Dit kan variëren afhankelijk van de specifieke halte. Controleer ter plaatse of er parkeergelegenheid is of gebruik apps zoals 9292 voor aanvullende informatie.

4. Kan ik met contant geld betalen in Bus 132?

Hoewel het gebruik van een OV-chipkaart wordt aangemoedigd, accepteren sommige bussen contante betalingen. Zorg ervoor dat je contant geld bij je hebt voor het geval dat.

5. Zijn er wijzigingen in de dienstregeling op feestdagen?

Ja, soms kunnen er wijzigingen zijn in de dienstregeling op feestdagen. Raadpleeg de dienstregeling of apps voor de meest actuele informatie.

Deze diepgaande gids biedt een uitgebreid overzicht van Bus 132 Breda Dienstregeling, inclusief routes, haltes, tarieven en handige tips. Door deze informatie te gebruiken, kun je jouw reis plannen en genieten van een efficiënte en probleemloze ervaring met het openbaar vervoer in Breda.

Categories: Aggregeren 14 Bus 132 Breda Dienstregeling

Bus 132 - un tour complet en accéléré
Bus 132 – un tour complet en accéléré
Actuele vertrektijden
Tijd Richting Reisdetails
08:44 08:45 Bus 132 Richting Baarle Nassau via De Gaarshof Arriva Bus
08:58 Bus 132 Richting Centraal Station Arriva Bus
08:59 09:03 Bus 132 Richting Baarle Nassau via Ulicoten Arriva Bus
09:13 09:14 Bus 132 Richting Centraal Station Arriva Bus
Actuele vertrektijden
Tijd Richting Reisdetails
20:51 Bus 7 Richting Nieuw Wolfslaar via Valkeniersplein Arriva Bus
20:53 Bus 115 Richting Centraal Station Arriva Bus
20:57 20:59 Bus 2 Richting Breda, Centraal Station (V) Arriva Bus
20:57 Bus 4 Richting Princenhage Woonboulevard Arriva Bus
Actuele vertrektijden
Tijd Richting Reisdetails
21:09 Bus 325 Richting Oosterhout, Busstation (A) Arriva Bus
21:59 21:59 Bus 325 Richting Breda Arriva Bus
22:09 Bus 325 Richting Oosterhout Vrachelen Arriva Bus
22:59 Bus 325 Richting Breda Arriva Bus

Hoe Laat Rijden Bussen Breda?

Hier zijn de actuele vertrektijden van bussen in Breda:

 • Bus 7: Richting Nieuw Wolfslaar via Valkeniersplein

  • Vertrek om 20:51 vanaf het station, geëxploiteerd door Arriva Bus.
 • Bus 115: Richting Centraal Station

  • Vertrek om 20:53 vanaf het station, geëxploiteerd door Arriva Bus.
 • Bus 2: Richting Breda, Centraal Station (V)

  • Vertrek om 20:57 en 20:59 vanaf het station, geëxploiteerd door Arriva Bus.
 • Bus 4: Richting Princenhage Woonboulevard

  • Vertrek om 20:57 vanaf het station, geëxploiteerd door Arriva Bus.

Dit schema geeft informatie over de specifieke vertrektijden, bestemmingen en buslijnen die momenteel actief zijn in Breda.

Hoe Laat Gaat De Bus Van Oosterhout Naar Breda?

Welke vertrektijden zijn er voor de bus van Oosterhout naar Breda? Hier zijn de actuele vertrektijden:

 • 21:09 – Bus 325 in de richting van Oosterhout, Busstation (A) van Arriva Bus.
 • 21:59 – Bus 325 in de richting van Breda van Arriva Bus.
 • 22:09 – Bus 325 in de richting van Oosterhout Vrachelen van Arriva Bus.
 • 22:59 – Bus 325 in de richting van Breda van Arriva Bus.

De bovenstaande tijden geven de vertrektijden aan, en de informatie wordt gepresenteerd in de volgorde van de tijd, de buslijn (325), de richting van de reis (Oosterhout of Breda), en het specifieke busstation (indien van toepassing).

Welke Bussen Rijden Er In Breda?

Natuurlijk, hier is de herziene tekst met meer context:

“Als je je afvraagt welke bussen er in Breda rijden, zijn hier enkele actuele vertrektijden van verschillende buslijnen. Deze vertrekken vanaf verschillende perrons op het centrale busstation. Op Perron H vertrekt om 06:01 Bus 119 richting Zevenbergen via Prinsenbeek. Om 06:01 vertrekt ook Bus 132 vanaf Perron N richting Baarle Nassau via De Gaarshof. Verder vertrekt om 06:06 Bus 401 vanaf Perron M richting Utrecht Centraal Jaarbeurszijde. Tot slot, om 06:10 vertrekt Bus 325 vanaf Perron R richting Bijster via Amph Molengr. Deze bussen bedienen verschillende bestemmingen binnen en buiten Breda, waardoor reizigers diverse routes kunnen kiezen op basis van hun behoeften.”

Welke Bussen Laat Je Voor?

Natuurlijk, hier is een herziene versie van de passage met meer context:

“Volgens de verkeersregels in Nederland moeten automobilisten binnen stedelijke gebieden een bus of touringcar voor laten gaan wanneer deze aangeeft weg te willen rijden vanaf de bushalte door het gebruik van richtingaanwijzers. Deze regel is echter niet van toepassing buiten de bebouwde kom. Dit betekent dat wanneer een bus zijn intentie aangeeft om weg te rijden binnen een stad, andere weggebruikers voorrang moeten verlenen. Deze regel, die geldt vanaf 31 augustus 2019, is bedoeld om de doorstroming van het openbaar vervoer te vergemakkelijken en verkeersopstoppingen te verminderen.”

Gevonden 29 bus 132 breda dienstregeling

460+132 Turnhout – Breda (Via Baarle) | Grensoverschrijdende Treinen En Bussen Vanuit België
460+132 Turnhout – Breda (Via Baarle) | Grensoverschrijdende Treinen En Bussen Vanuit België
460+132 Turnhout – Breda (Via Baarle) | Grensoverschrijdende Treinen En Bussen Vanuit België
460+132 Turnhout – Breda (Via Baarle) | Grensoverschrijdende Treinen En Bussen Vanuit België
460+132 Turnhout – Breda (Via Baarle) | Grensoverschrijdende Treinen En Bussen Vanuit België
460+132 Turnhout – Breda (Via Baarle) | Grensoverschrijdende Treinen En Bussen Vanuit België
Nieuwe Buslijn | In Berichten Op Onsalphenchaam.Nl
Nieuwe Buslijn | In Berichten Op Onsalphenchaam.Nl

See more here: donghokiddy.com

Learn more about the topic bus 132 breda dienstregeling.

See more: https://donghokiddy.com/category/adverteren blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *