Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Kruidvat Van Damplein Purmerend: Alles Wat Je Moet Weten!

Kruidvat Van Damplein Purmerend: Alles Wat Je Moet Weten!

#teamkruidvat in 1 minuut

Kruidvat Van Damplein Purmerend: Alles Wat Je Moet Weten!

#Teamkruidvat In 1 Minuut

Keywords searched by users: kruidvat van damplein purmerend etos purmerend

Kruidvat van Damplein Purmerend: Uitgebreide Gids en FAQ’s

Algemene Informatie Over Kruidvat van Damplein Purmerend

Kruidvat, een bekende drogisterijketen, heeft zijn vestiging aan het Van Damplein in Purmerend. Deze winkel biedt een breed scala aan producten en diensten en heeft een rijke geschiedenis.

Missie en Visie van Kruidvat

Kruidvat streeft ernaar om kwalitatieve producten tegen betaalbare prijzen aan te bieden. De missie omvat het voorzien in de behoeften van klanten op het gebied van persoonlijke verzorging, gezondheid en meer. De visie richt zich op het handhaven van hoge normen van klantenservice en het blijven uitbreiden van het assortiment.

Locatie en Geschiedenis

De winkel bevindt zich op Van Damplein 15 in Purmerend. De locatie is gunstig gelegen in het winkelcentrum Weidevenne. De historie van deze specifieke vestiging kan teruggaan tot de oprichting van Kruidvat in Nederland.

Kernwaarden en Doelstellingen

Kruidvat hecht waarde aan kernprincipes zoals klantgerichtheid, betaalbaarheid en toegankelijkheid. De doelstellingen omvatten het handhaven van een positieve merkreputatie en het continu innoveren van producten en diensten.

Locatie en Openingstijden

De specifieke adresgegevens van Kruidvat van Damplein Purmerend zijn Van Damplein 15. Hieronder vindt u gedetailleerde informatie over de openingstijden op verschillende dagen van de week.

Adresgegevens

 • Winkel: Kruidvat Van Damplein Purmerend
 • Adres: Van Damplein 15, Purmerend
 • Winkelcentrum: Weidevenne

Openingstijden

 • Maandag t/m Woensdag: 09:00 – 18:00
 • Donderdag en Vrijdag: 09:00 – 21:00
 • Zaterdag: 09:00 – 17:00
 • Zondag: Gesloten

Deze openingstijden zijn onderhevig aan verandering, dus het is raadzaam om de officiële website van Kruidvat te raadplegen voor de meest recente informatie.

Assortiment en Productaanbod

Kruidvat staat bekend om zijn diverse assortiment, variërend van drogisterijproducten tot cosmetica en huishoudelijke artikelen.

Productcategorieën

 1. Persoonlijke Verzorging: Hier vindt u een uitgebreide selectie van producten voor lichaamsverzorging, haarverzorging en mondhygiëne.
 2. Gezondheid: Apotheekproducten, vitamines en supplementen zijn beschikbaar voor klanten die hun gezondheid willen ondersteunen.
 3. Cosmetica: Van make-up tot huidverzorging, Kruidvat biedt een breed scala aan cosmetische producten.
 4. Huishoudelijke Artikelen: Schoonmaakproducten, keukenbenodigdheden en meer zijn verkrijgbaar in de winkel.

Populaire Merken en Producten

Kruidvat heeft samenwerkingen met bekende merken en biedt zowel huismerkproducten als internationale merken aan. Populaire producten zijn onder andere make-up van Rimmel, haarverzorging van Schwarzkopf en huidverzorging van Nivea.

Aanbiedingen en Acties

Kruidvat staat bekend om zijn regelmatige aanbiedingen en acties, waarmee klanten kunnen profiteren van scherpe prijzen en extra voordelen.

Lopende Aanbiedingen

Op dit moment kunnen klanten mogelijk profiteren van kortingen op geselecteerde producten, ‘2+1 gratis’-deals en andere specifieke acties. De aanbiedingen variëren en worden regelmatig vernieuwd.

Profiteren van Deals

Om optimaal te profiteren van de aanbiedingen, raden we aan de wekelijkse folder van Kruidvat te bekijken, die online beschikbaar is op de officiële website. Daarnaast zijn er vaak speciale kortingen voor houders van de Kruidvat Voordeelpas.

Klantenservice en Diensten

Kruidvat biedt diverse klantenservicefaciliteiten en aanvullende diensten om een positieve winkelervaring te garanderen.

Klantenservicefaciliteiten

 1. Vriendelijk Personeel: Het deskundige personeel staat klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven.
 2. Retourneren en Ruilen: Klanten kunnen producten eenvoudig retourneren of ruilen volgens het retourbeleid van Kruidvat.
 3. Klantfeedback: Kruidvat waardeert de feedback van klanten en moedigt klanten aan om hun ervaringen te delen.

Aanvullende Diensten

Sommige Kruidvat-winkels bieden aanvullende diensten aan, zoals een fotoservice waar klanten foto’s kunnen afdrukken en personaliseren.

Online Services en Bestelmogelijkheden

Kruidvat heeft een uitgebreide online aanwezigheid, waardoor klanten eenvoudig vanuit huis kunnen winkelen.

Webshop van Kruidvat

De officiële website van Kruidvat bevat een uitgebreide webshop waar klanten het assortiment online kunnen bekijken en bestellen.

Bestelmogelijkheden en Levering

Klanten kunnen eenvoudig producten bestellen via de website en kiezen voor thuisbezorging. Kruidvat biedt ook de mogelijkheid om producten af te halen in de winkel, waardoor klanten flexibiliteit hebben in hun winkelervaring.

Online Aanbiedingen en Deals

De webshop van Kruidvat heeft vaak exclusieve online aanbiedingen en deals. Klanten kunnen profiteren van kortingen die specifiek gelden voor online aankopen.

Etos Purmerend

Naast Kruidvat is Etos een andere prominente drogisterijketen in Purmerend.

Etos Vestiging in Purmerend

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in Etos, is er ook een vestiging in Purmerend. Etos biedt een vergelijkbaar assortiment aan persoonlijke verzorgingsproducten, gezondheidsartikelen en cosmetica.

Locatie Etos Purmerend

 • Winkel: Etos Purmerend
 • Adres: Voeg hier het adres van Etos Purmerend in
 • Openingstijden: Voeg hier de openingstijden van Etos Purmerend in

Het wordt aanbevolen om de officiële Etos-website of lokale bronnen te raadplegen voor de meest actuele informatie over de Etos-vestiging in Purmerend.

FAQ’s

 1. Wat zijn de populairste productcategorieën bij Kruidvat van Damplein Purmerend?

  • Klanten vinden een uitgebreide selectie van persoonlijke verzorgingsproducten, gezondheidsartikelen en cosmetica.
 2. Zijn de openingstijden van Kruidvat op feestdagen anders?

  • Ja, de openingstijden kunnen variëren op feestdagen. Het is raadzaam om de officiële website te raadplegen voor specifieke informatie.
 3. Hoe kan ik profiteren van de aanbiedingen bij Kruidvat?

  • Klanten kunnen de wekelijkse folder bekijken, de Kruidvat Voordeelpas gebruiken en online aanbiedingen op de website controleren.
 4. Biedt Kruidvat fotoservice aan bij de vestiging op Van Damplein Purmerend?

  • Sommige Kruidvat-winkels, waaronder mogelijk die op Van Damplein, bieden een fotoservice aan waar klanten foto’s kunnen afdrukken en personaliseren.
 5. Zijn er specifieke diensten beschikbaar bij Etos Purmerend?

  • Etos biedt vergelijkbare diensten, waaronder een breed assortiment aan persoonlijke verzorgingsproducten en gezondheidsartikelen. Raadpleeg de Etos-website voor specifieke informatie over diensten en openingstijden.

Deze uitgebreide gids biedt gedetailleerde informatie over Kruidvat van Damplein Purmerend, inclusief locatie, assortiment, aanbiedingen, klantenservice en online mogelijkheden. Daarnaast wordt Etos Purmerend kort besproken om de lezers een volledig beeld te geven van de beschikbare opties in Purmerend.

Categories: Aggregeren 58 Kruidvat Van Damplein Purmerend

#teamkruidvat in 1 minuut
#teamkruidvat in 1 minuut

Etos Purmerend

Het winkellandschap van Purmerend wordt verrijkt door Etos, een prominente drogisterijketen die een breed scala aan producten en diensten aanbiedt aan haar klanten. Gelegen op verschillende locaties, waaronder het Van Damplein, heeft Etos een stevige positie ingenomen binnen de lokale gemeenschap.

Etos Purmerend: Een Overzicht

Etos, een van de bekende drogisterijketens in Nederland, heeft zijn plaats stevig verankerd in de stad Purmerend. Met een uitgebreid assortiment aan producten en een reputatie voor kwaliteit en toegankelijkheid, trekt deze vestiging dagelijks talloze klanten aan.

De Locatie en Omgeving

De Etos-vestiging op het Van Damplein is centraal gelegen binnen Purmerend, wat het voor bewoners gemakkelijk maakt om toegang te krijgen tot essentiële producten en drogisterijartikelen. De nabijheid van andere winkels en voorzieningen draagt bij aan de aantrekkelijkheid van deze locatie voor bezoekers die op zoek zijn naar gemak en diversiteit in hun winkelervaring.

Productaanbod en Diensten

Etos staat bekend om haar uitgebreide assortiment aan producten, variërend van cosmetica, persoonlijke verzorging, gezondheidsartikelen tot babyproducten en meer. Deze vestiging biedt een breed scala aan merken en productcategorieën, waardoor het een one-stop-shop is voor veel consumenten.

Daarnaast biedt Etos diverse services, zoals deskundig advies van het personeel, online winkelen en het spaarprogramma waarmee klanten kunnen profiteren van kortingen en aanbiedingen.

Klantbeleving

De focus van Etos ligt niet alleen op het aanbieden van producten, maar ook op het creëren van een aangename winkelervaring voor klanten. Het vriendelijke personeel, overzichtelijke presentatie van producten en regelmatige aanbiedingen dragen bij aan een positieve sfeer binnen de winkel.

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de openingstijden van Etos Purmerend?

De openingstijden van Etos op het Van Damplein in Purmerend kunnen variëren. Voor actuele informatie kun je terecht op websites zoals openingstijden.nl of de officiële website van Etos zelf.

Biedt Etos in Purmerend online winkelen aan?

Ja, Etos heeft een online platform waar klanten kunnen winkelen en profiteren van thuisbezorging of het ophalen van bestellingen in de winkel.

Welke productcategorieën zijn beschikbaar bij Etos Purmerend?

Etos biedt een breed scala aan producten, waaronder cosmetica, persoonlijke verzorging, gezondheidsartikelen, babyproducten, en meer.

Kan ik profiteren van kortingen bij Etos Purmerend?

Ja, Etos biedt regelmatig kortingen en aanbiedingen aan via hun spaarprogramma en promoties. Klanten kunnen profiteren van verschillende kortingsacties op diverse producten.

Biedt Etos Purmerend speciale diensten aan?

Naast het uitgebreide productassortiment biedt Etos deskundig advies van het personeel en een spaarprogramma voor klanten om van kortingen en aanbiedingen te profiteren.

Door zijn gevarieerde aanbod, klantgerichte benadering en centrale locatie, blijft Etos Purmerend een belangrijk onderdeel van het winkelaanbod in de stad, waar mensen terecht kunnen voor hun dagelijkse behoeften op het gebied van gezondheid, verzorging en meer. Met zijn diverse services en uitnodigende sfeer blijft Etos een favoriete bestemming voor bewoners en bezoekers van Purmerend.

Aggregeren 48 kruidvat van damplein purmerend

See more here: donghokiddy.com

Learn more about the topic kruidvat van damplein purmerend.

See more: https://donghokiddy.com/category/adverteren blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *