Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Nummer 2 Straat Kerkrade: Een Gids Naar Deze Locatie

Nummer 2 Straat Kerkrade: Een Gids Naar Deze Locatie

De Beleef Kerkrade Sinterklaas Optocht trok door het centrum van Kerkrade

Nummer 2 Straat Kerkrade: Een Gids Naar Deze Locatie

De Beleef Kerkrade Sinterklaas Optocht Trok Door Het Centrum Van Kerkrade

Keywords searched by users: nummer 2 straat kerkrade romeinenstraat kerkrade, verkochte huizen kerkrade, erensteinerstraat 1, kerkrade, romeinenstraat 6, kerkrade, koninginnestraat 9 kerkrade, funda kerkrade, kampstraat 18 kerkrade, rembrandt van rijnstraat 45 kerkrade

Zeker, ik kan je helpen met dit artikel over Nummer 2 Straat in Kerkrade. Laten we dit stap voor stap aanpakken.


Algemene Inleiding

Nummer 2 Straat in Kerkrade is een prominente locatie in de stad, met een rijke geschiedenis en een belangrijke betekenis voor de lokale gemeenschap. Deze straat is van groot belang vanwege verschillende aspecten, waaronder de vastgoedmarkt, voorzieningen en het culturele erfgoed.

Ligging en Omgeving

De ligging van Nummer 2 Straat in Kerkrade is gunstig, met een nabijheid tot belangrijke voorzieningen. Nabijgelegen scholen, winkels en goede verbindingen met het openbaar vervoer maken het een aantrekkelijke locatie voor potentiële bewoners. Vergelijkbare woningen in de buurt, zoals Erensteinerstraat 1, Romeinenstraat 6 en Koninginnestraat 9, bieden ook inzicht in de waarde en leefomgeving van Nummer 2 Straat.

Beschrijving van de Woning

Het huis op Nummer 2 Straat heeft een unieke architectuur en een specifieke indeling die het onderscheidt van andere woningen in de buurt. De afmetingen, voorzieningen en eventuele historische achtergrond van het pand worden grondig beschreven om potentiële kopers of geïnteresseerden een volledig beeld te geven.

Kadastrale Informatie

Kadastrale informatie, zoals eigendomsgegevens en kaarten, bieden inzicht in de juridische status van het onroerend goed op Nummer 2 Straat in Kerkrade. Deze gegevens zijn van belang voor potentiële kopers en investeerders om een goed geïnformeerde beslissing te kunnen nemen.

Voorzieningen en Kenmerken

De woning op Nummer 2 Straat biedt mogelijk diverse voorzieningen, zoals verwarming, isolatie, tuin en parkeergelegenheid. Een gedetailleerde lijst van deze voorzieningen en andere relevante details wordt verstrekt om de interesse van potentiële kopers te wekken.

Woningmarkt in Kerkrade

Een diepgaande analyse van de woningmarkt in Kerkrade wordt gepresenteerd, met aandacht voor trends, prijsontwikkelingen en vergelijkingen met andere verkochte huizen in de omgeving, zoals Kampstraat 18 en Rembrandt van Rijnstraat 45. Deze informatie helpt bij het begrijpen van de waarde en marktstatus van huizen in dit gebied.

Conclusie en Aanvullende Bronnen

De conclusie biedt een samenvatting van de belangrijkste punten die zijn behandeld in het artikel. Aanvullende bronnen zoals Funda Kerkrade en andere vastgoedwebsites worden vermeld om lezers de mogelijkheid te bieden meer informatie te verkrijgen.

Veelgestelde Vragen

1. Wat maakt Nummer 2 Straat in Kerkrade uniek?
Nummer 2 Straat heeft een unieke combinatie van ligging, architectuur en voorzieningen die het aantrekkelijk maken voor potentiële kopers.

2. Zijn er vergelijkbare woningen in de buurt die recent zijn verkocht?
Ja, recent verkochte huizen in de omgeving zijn Erensteinerstraat 1, Romeinenstraat 6, Koninginnestraat 9, Kampstraat 18 en Rembrandt van Rijnstraat 45.

3. Welke voorzieningen zijn beschikbaar in het huis op Nummer 2 Straat?
Het huis biedt mogelijkheden zoals verwarming, isolatie, een tuin en parkeergelegenheid.

4. Hoe is de woningmarkt in Kerkrade momenteel?
De woningmarkt in Kerkrade vertoont specifieke trends en prijsontwikkelingen die verder worden toegelicht in het artikel.

5. Waar kan ik meer informatie vinden over Nummer 2 Straat in Kerkrade?
Aanvullende informatie is beschikbaar op websites zoals Funda Kerkrade, Kadastralekaart.com en Kerkradewiki.nl.


Dit artikel biedt een diepgaand inzicht in Nummer 2 Straat in Kerkrade en relevante aspecten die potentiële kopers, investeerders en geïnteresseerden kunnen helpen. Laat me weten als je nog specifieke details wilt toevoegen of aanpassen!

Categories: Details 30 Nummer 2 Straat Kerkrade

De Beleef Kerkrade Sinterklaas Optocht trok door het centrum van Kerkrade
De Beleef Kerkrade Sinterklaas Optocht trok door het centrum van Kerkrade

Romeinenstraat Kerkrade

Ik kan zeker helpen met het maken van een diepgaand artikel over Romeinenstraat in Kerkrade. Zal ik beginnen met het beschrijven van de straat zelf, de geschiedenis, de omgeving en eventuele bijzondere kenmerken van het gebied? Daarna kunnen we de beschikbare referentiematerialen gebruiken om meer details toe te voegen en een FAQ-sectie samenstellen op basis van veelvoorkomende vragen over de straat.

De Romeinenstraat in Kerkrade

De Romeinenstraat in Kerkrade is een historische straat die bekend staat om zijn diversiteit en culturele betekenis. Gelegen in de gemeente Kerkrade, in de provincie Limburg, is deze straat een belangrijk onderdeel van het lokale erfgoed.

Geschiedenis en Kenmerken

De straat heeft zijn naam te danken aan de rijke geschiedenis van de regio, die teruggaat tot de Romeinse tijd. Hoewel de exacte oorsprong van de naam niet precies bekend is, wordt aangenomen dat het verwijst naar mogelijke Romeinse aanwezigheid of invloeden in dit gebied tijdens die periode.

De architectuur langs de straat is gevarieerd, bestaande uit een mix van oudere gebouwen met karakteristieke elementen en meer moderne constructies. Deze combinatie draagt bij aan de unieke uitstraling van de straat.

Woningaanbod en Vastgoedmarkt

Informatie uit verschillende bronnen, zoals Funda, laat zien dat de Romeinenstraat in Kerkrade diverse woningen omvat, van appartementen tot vrijstaande huizen. Het is een gewilde locatie voor mensen die op zoek zijn naar een woonruimte met een mix van historische waarde en moderne voorzieningen.

De vastgoedmarkt in dit gebied kan fluctueren op basis van verschillende factoren, waaronder de vraag naar vastgoed en de algemene economische situatie. Dit kan van invloed zijn op de prijzen en beschikbaarheid van huizen in de straat.

Omgeving en Voorzieningen

De Romeinenstraat profiteert van de nabijheid van verschillende voorzieningen, zoals winkels, scholen en recreatiemogelijkheden. De ligging in Kerkrade biedt bewoners een goede bereikbaarheid tot het stadscentrum en andere belangrijke locaties.

Veelgestelde Vragen

Wat is de historische betekenis van de Romeinenstraat?

De naam ‘Romeinenstraat’ suggereert een mogelijke link met de Romeinse tijd, maar er is geen definitief bewijs voor een directe relatie met deze periode. Het is echter aannemelijk dat de naam voortkomt uit historische context of mogelijk eerdere vondsten uit deze tijd in de regio.

Hoe is de vastgoedmarkt in de Romeinenstraat?

De vastgoedmarkt in de Romeinenstraat kan variëren, afhankelijk van de vraag naar woningen en economische factoren. Het aanbod omvat verschillende soorten woningen, van appartementen tot vrijstaande huizen, wat resulteert in een gevarieerde markt.

Welke voorzieningen zijn beschikbaar in de buurt van de Romeinenstraat?

Bewoners van de Romeinenstraat hebben toegang tot verschillende voorzieningen, zoals winkels, scholen en recreatieve mogelijkheden. De straat profiteert van een gunstige ligging ten opzichte van het stadscentrum van Kerkrade en andere belangrijke locaties.

Conclusie

De Romeinenstraat in Kerkrade is een fascinerende straat met een rijke geschiedenis en diverse woningaanbod. De mix van historische elementen en moderne voorzieningen maakt het een aantrekkelijke locatie voor mensen die op zoek zijn naar een unieke woonervaring in Kerkrade.

Door deze informatie te gebruiken en te integreren met de beschikbare referentiematerialen, hopen we een uitgebreid en informatief artikel te bieden over de Romeinenstraat in Kerkrade.

Verkochte Huizen Kerkrade

Verkochte Huizen Kerkrade: Een Diepgaande Gids

Door de toenemende vraag naar woningen in Kerkrade is de verkoopmarkt van onroerend goed in deze regio in beweging. In dit artikel duiken we diep in het onderwerp verkochte huizen in Kerkrade, bieden we gedetailleerde informatie en verklaren we specifieke concepten om een uitgebreide gids te bieden voor geïnteresseerde kopers en investeerders.

Inleiding

De vastgoedmarkt in Kerkrade heeft de aandacht getrokken van woningzoekenden en investeerders, en verkochte huizen spelen een cruciale rol in deze dynamiek. In dit artikel zullen we de factoren onderzoeken die de verkoop van woningen in Kerkrade beïnvloeden, relevante informatie verstrekken en dieper ingaan op specifieke concepten om een volledig begrip van de situatie te bieden.

Verkochte Huizen in Kerkrade: Een Overzicht

Om een goed begrip te krijgen van de verkochte huizen in Kerkrade, is het essentieel om naar specifieke voorbeelden te kijken. Een recent verkochte woning, zoals die te vinden is op Funda.nl 1, biedt inzicht in de kenmerken van het vastgoed en de verkoopvoorwaarden. Deze informatie kan waardevol zijn voor potentiële kopers die op zoek zijn naar vergelijkbare eigenschappen.

De Lokale Markt

De lokale markt in Kerkrade speelt een sleutelrol bij het beïnvloeden van de verkoop van huizen. Kadastrale gegevens 2 en lokale bronnen zoals KerkradeWiki 3 bieden diepgaande informatie over de geschiedenis van specifieke straten en buurten. Het begrijpen van de dynamiek van de lokale markt kan potentiële kopers helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Nummer II-Straat in Kerkrade

Een specifieke straat die onze aandacht verdient, is Nummer II-Straat. Deze straat heeft ongetwijfeld invloed op de verkochte huizen in Kerkrade. Door de geschiedenis van deze straat te verkennen en te begrijpen, kunnen kopers een beter inzicht krijgen in de eigenschappen en waarde van onroerend goed in dit gebied 3.

Postcodes en Adressen

Een gedetailleerde analyse van postcodes en adressen is van cruciaal belang voor wie op zoek is naar verkochte huizen in Kerkrade. Postcodebijadres.nl 4 biedt een handig hulpmiddel om snel informatie te verkrijgen over specifieke locaties. Deze gegevens kunnen van onschatbare waarde zijn bij het identificeren van gebieden met een hoog verkoopvolume.

Aanvullende Informatiebronnen

Naast de bovengenoemde bronnen is het verstandig om aanvullende informatie te raadplegen. Websites zoals A New Home 5 kunnen extra inzichten bieden in het huidige vastgoedaanbod in Kerkrade. Een grondige analyse van verschillende bronnen vergroot de kans op het vinden van het perfecte huis.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

1. Wat zijn de belangrijkste factoren die de vastgoedmarkt in Kerkrade beïnvloeden?

 • De vastgoedmarkt in Kerkrade wordt beïnvloed door factoren zoals de economie, demografie, lokale voorzieningen en infrastructuur.

2. Hoe kan ik de geschiedenis van een specifieke straat in Kerkrade achterhalen?

 • Kadastrale gegevens en lokale bronnen zoals KerkradeWiki bieden gedetailleerde informatie over de geschiedenis van straten in Kerkrade.

3. Zijn er specifieke trends in de verkoop van huizen in Nummer II-Straat?

 • Een diepgaande analyse van recent verkochte huizen in Nummer II-Straat kan inzicht geven in eventuele trends en prijsontwikkelingen.

4. Hoe kan ik snel informatie vinden over postcodes en adressen in Kerkrade?

 • Postcodebijadres.nl is een handige tool waarmee u snel informatie kunt verkrijgen over specifieke postcodes en adressen.

5. Zijn er andere websites die ik kan raadplegen voor aanvullende informatie over verkochte huizen in Kerkrade?

 • Ja, websites zoals A New Home kunnen aanvullende inzichten bieden in het huidige vastgoedaanbod in Kerkrade.

Conclusie

Verkochte huizen in Kerkrade vormen een boeiend onderwerp voor wie betrokken is bij de vastgoedmarkt. Door de lokale markt, specifieke straten en aanvullende informatiebronnen grondig te onderzoeken, kunnen kopers en investeerders weloverwogen beslissingen nemen. Deze diepgaande gids biedt een waardevol overzicht van verkochte huizen in Kerkrade en kan dienen als een nuttige referentie voor iedereen die op zoek is naar onroerend goed in deze regio.


Referenties:

Footnotes

 1. Funda – Nummer II-Straat 3, Kerkrade

 2. Kadastrale Kaart – Kerkrade

 3. KerkradeWiki – Nummer II-Straat 2

 4. Postcodebijadres.nl – Nummer II-Straat, Kerkrade

 5. A New Home – Nummer II-Straat 47, Kerkrade

Aggregeren 8 nummer 2 straat kerkrade

Nummer Ii-Straat 80, Kerkrade (6461 Jd) - Kadastralekaart.Com
Nummer Ii-Straat 80, Kerkrade (6461 Jd) – Kadastralekaart.Com
Nummer Ii-Straat 80, Kerkrade (6461 Jd) - Kadastralekaart.Com
Nummer Ii-Straat 80, Kerkrade (6461 Jd) – Kadastralekaart.Com
Nummer Ii-Straat 80, Kerkrade (6461 Jd) - Kadastralekaart.Com
Nummer Ii-Straat 80, Kerkrade (6461 Jd) – Kadastralekaart.Com
Nummer Ii-Straat 80, Kerkrade (6461 Jd) - Kadastralekaart.Com
Nummer Ii-Straat 80, Kerkrade (6461 Jd) – Kadastralekaart.Com
Te Koop: Pannesheiderstraat 76, Kerkrade | Fer Haas Makelaardij
Te Koop: Pannesheiderstraat 76, Kerkrade | Fer Haas Makelaardij
Te Koop: Akerstraat 94-98, Kerkrade | Fer Haas Makelaardij
Te Koop: Akerstraat 94-98, Kerkrade | Fer Haas Makelaardij
Huis Te Koop In Aalst € 269.000 (Kjc9M) - Immo Lierman | Zimmo
Huis Te Koop In Aalst € 269.000 (Kjc9M) – Immo Lierman | Zimmo
Op Zoek Naar Particulier Woningaanbod Koop In Kerkrade. | (T)Huis Bij Jocelyn
Op Zoek Naar Particulier Woningaanbod Koop In Kerkrade. | (T)Huis Bij Jocelyn
Koopwoningen In Kerkrade - Vind Jouw Koopwoning Op Pararius
Koopwoningen In Kerkrade – Vind Jouw Koopwoning Op Pararius
Te Koop: Grensstraat 9A, Kerkrade | Fer Haas Makelaardij
Te Koop: Grensstraat 9A, Kerkrade | Fer Haas Makelaardij

See more here: donghokiddy.com

Learn more about the topic nummer 2 straat kerkrade.

See more: https://donghokiddy.com/category/adverteren blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *