Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Openingstijden Albert Heijn Antwerpen: Ontdek De Tijden!

Openingstijden Albert Heijn Antwerpen: Ontdek De Tijden!

Albert Heijn supermarket Antwerp

Openingstijden Albert Heijn Antwerpen: Ontdek De Tijden!

Albert Heijn Supermarket Antwerp

Keywords searched by users: openingstijden albert heijn antwerpen albert heijn openingsuren berchem, albert heijn openingsuren antwerpen, albert heijn wilrijk middelheim, albert heijn openingsuren deurne, albert heijn in de buurt, albert heijn winkels belgië, openingsuren albert heijn hasselt kuringen, albert heijn openingsuren ghelamco

Alles wat je moet weten over de Openingstijden van Albert Heijn in Antwerpen

1. Overzicht van Albert Heijn in Antwerpen

Albert Heijn is een van de bekendste supermarktketens in Nederland en België, en Antwerpen is bevoorrecht met verschillende vestigingen van deze populaire supermarkt. Deze winkels bieden een breed scala aan producten, van verse producten tot huishoudelijke benodigdheden, en staan bekend om hun klantvriendelijke benadering. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de openingstijden van Albert Heijn-winkels in Antwerpen, zodat je altijd weet wanneer je terecht kunt voor je boodschappen.

2. Openingstijden van Albert Heijn-winkels in Antwerpen

De reguliere openingstijden van Albert Heijn-winkels in Antwerpen variëren, maar over het algemeen kun je ervan uitgaan dat de winkels geopend zijn van maandag tot en met zaterdag. Op zondag zijn de meeste vestigingen ook open, zij het met mogelijk aangepaste uren. Het is belangrijk op te merken dat de exacte openingstijden kunnen verschillen tussen de verschillende locaties, dus het is raadzaam om de specifieke tijden van de winkel die je wilt bezoeken te controleren.

3. Specifieke Openingstijden van Albert Heijn op Verschillende Locaties

Als we dieper ingaan op specifieke locaties, zijn er enkele Albert Heijn-winkels in Antwerpen die bekend staan om hun uitgebreide openingstijden. Hier zijn de openingstijden van enkele prominente Albert Heijn-locaties in Antwerpen:

 • Albert Heijn Berchem: Deze vestiging staat bekend om zijn ruime openingstijden, waardoor het handig is voor mensen met drukke schema’s. De winkel opent vaak vroeg in de ochtend en sluit laat in de avond. Dit maakt het een populaire keuze voor zowel vroege vogels als avondshoppers.

 • Albert Heijn Antwerpen: De openingstijden van deze winkel variëren, maar over het algemeen kun je verwachten dat ze ruimte bieden voor een breed venster van boodschappen doen. Houd er rekening mee dat dit afhankelijk is van de specifieke dag van de week.

 • Albert Heijn Wilrijk Middelheim: Deze locatie biedt handige openingstijden, wat betekent dat je op verschillende momenten van de dag terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Of je nu ‘s ochtends vroeg of later op de dag wilt winkelen, Albert Heijn Wilrijk Middelheim heeft je gedekt.

 • Albert Heijn Deurne: Deze vestiging heeft vergelijkbare openingstijden als andere locaties, maar het is altijd raadzaam om de meest actuele informatie te controleren, omdat deze kan variëren.

4. Feestdagen en Speciale Sluitingstijden

Tijdens feestdagen kunnen de openingstijden van Albert Heijn-winkels in Antwerpen variëren. Het is gebruikelijk dat supermarkten aangepaste openingstijden hebben op nationale feestdagen, zoals Kerstmis, Nieuwjaar en Pasen. Het is verstandig om ruim van tevoren de specifieke openingstijden voor deze dagen te controleren, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

5. Diensten Aangeboden Tijdens Openingstijden

Naast het aanbieden van een breed scala aan producten, biedt Albert Heijn ook verschillende diensten aan tijdens hun openingstijden. Deze omvatten maar zijn niet beperkt tot:

 • Versafdeling: Je kunt genieten van verse groenten, fruit, vlees en zuivelproducten.

 • Broodafdeling: Dagelijks vers gebakken brood en andere bakkerijproducten zijn beschikbaar.

 • Drogisterij: Veel Albert Heijn-winkels hebben een drogisterijsectie waar je terecht kunt voor persoonlijke verzorgingsproducten.

 • Kant-en-klaarmaaltijden: Voor degenen die op zoek zijn naar snelle en gemakkelijke maaltijdopties zijn er vaak kant-en-klaarmaaltijden beschikbaar.

 • Online Bestellen: Sommige vestigingen bieden online winkelen en thuisbezorging aan, waardoor het gemakkelijk is om je boodschappen vanuit huis te regelen.

6. Informatie Over Aangepaste Openingstijden of Tijdelijke Sluitingen

Soms kunnen Albert Heijn-winkels hun openingstijden aanpassen vanwege specifieke omstandigheden, zoals verbouwingen of speciale evenementen. Het is altijd raadzaam om de officiële website van Albert Heijn te raadplegen of rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende winkel om te controleren of er sprake is van aangepaste openingstijden of tijdelijke sluitingen.

7. Tips om de Openingstijden te Controleren

Om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de actuele openingstijden van de Albert Heijn-winkel die je wilt bezoeken, volgen hier enkele handige tips:

 • Officiële Website: De officiële website van Albert Heijn (https://www.ah.be/winkels) bevat gedetailleerde informatie over de openingstijden van alle vestigingen. Je kunt de specifieke winkellocatie selecteren en de openingstijden controleren.

 • Openingstijden.com: Een andere handige bron is https://www.openingsuren.com/nl/winkel/antwerpen/supermarkt/albert-heijn-supermarkt-groenplaats/5036011. Hier kun je specifieke openingstijden van Albert Heijn-winkels in Antwerpen vinden.

 • Lokale Filiaal: Als je liever persoonlijk contact hebt, kun je ook rechtstreeks contact opnemen met het lokale filiaal van Albert Heijn. Medewerkers zijn vaak bereid om je te voorzien van de meest recente informatie.

8. Mogelijkheden om Contact Op te Nemen voor Verificatie van Openingstijden

Als je specifieke vragen hebt over openingstijden of andere gerelateerde zaken, kun je contact opnemen met Albert Heijn via verschillende kanalen:

 • Telefonisch Contact: Veel Albert Heijn-winkels hebben een telefonische klantenservice die je kunt bellen voor snelle informatie over openingstijden.

 • E-mail: Je kunt ook een e-mail sturen naar de klantenservice van Albert Heijn met je vragen.

 • Social Media: Albert Heijn is vaak actief op sociale media. Stuur een bericht via platforms zoals Facebook of Twitter voor snelle informatie.

9. Online Hulpmiddelen en Apps voor Actuele Openingstijden

Om het nog gemakkelijker te maken om de openingstijden van Albert Heijn-winkels in Antwerpen te controleren, zijn er ook verschillende online hulpmiddelen en apps beschikbaar. Deze apps geven real-time informatie en sturen mogelijk zelfs meldingen over eventuele wijzigingen. Enkele handige tools zijn onder meer:

 • AH Antwerpen App: Deze app, beschikbaar op https://ahantwerpen.be/, biedt niet alleen informatie over openingstijden maar ook over lopende aanbiedingen en speciale acties.

 • Openingsuren Gids: Op https://www.openingsurengids.be/albert-heijn vind je gedetailleerde informatie over de openingstijden van Albert Heijn-winkels in Antwerpen.

10. Belang van Het Verifiëren van Openingstijden voor Een Bezoek

Het is van cruciaal belang om de openingstijden van Albert Heijn-winkels in Antwerpen te controleren voordat je een bezoek plant. Dit zorgt ervoor dat je niet voor gesloten deuren staat en teleurstelling vermijdt. Bovendien kunnen de openingstijden variëren op basis van specifieke omstandigheden, zoals feestdagen of speciale gebeurtenissen, dus het is altijd verstandig om up-to-date informatie te hebben.

In conclusie biedt Albert Heijn in Antwerpen een breed scala aan openingstijden, waardoor het gemakkelijk is om op verschillende momenten van de dag boodschappen te doen. Of je nu vroeg in de ochtend, laat in de avond of tijdens het weekend wilt winkelen, er is altijd een geschikte tijd om je boodschappen bij Albert Heijn te doen.

Veelgestelde Vragen (FAQs)

1. Wat zijn de reguliere openingstijden van Albert Heijn in Antwerpen?

De reguliere openingstijden variëren, maar over het algemeen zijn de winkels geopend van maandag tot en met zaterdag. Op zondag zijn de meeste vestigingen ook open, zij het mogelijk met aangepaste uren.

2. Hebben Albert Heijn-winkels aangepaste openingstijden op feestdagen?

Ja, tijdens feestdagen kunnen de openingstijden variëren. Het is raadzaam om ruim van tevoren de specifieke openingstijden voor feestdagen te controleren.

3. Zijn er online hulpmiddelen om de openingstijden te controleren?

Ja, er zijn verschillende online hulpmiddelen en apps beschikbaar, zoals de AH Antwerpen App en de Openingsuren Gids, waarmee je actuele openingstijden kunt controleren.

4. Wat moet ik doen als ik twijfel over de openingstijden van een specifieke Albert Heijn-vestiging?

Als je twijfelt, kun je de officiële website van Albert Heijn raadplegen, contact opnemen met het lokale filiaal of gebruikmaken van de beschikbare online hulpmiddelen en apps. Het is altijd beter om zeker te zijn voordat je op pad gaat.

Categories: Samenvatting 51 Openingstijden Albert Heijn Antwerpen

Albert Heijn supermarket Antwerp
Albert Heijn supermarket Antwerp

Albert Heijn Openingsuren Berchem

Ik kan je zeker helpen met het artikel over Albert Heijn Openingsuren in Berchem. Hier is een diepgaande benadering van het onderwerp.


Albert Heijn Openingsuren in Berchem: Een Complete Gids

Albert Heijn is een bekende naam in de supermarktwereld, en de vestiging in Berchem staat centraal voor velen. Of je nu een frequente klant bent of gewoon een bezoek plant, het kennen van de openingstijden is cruciaal. Laten we dieper ingaan op de details van de openingsuren van Albert Heijn in Berchem en waarom deze informatie van belang is voor de lokale gemeenschap.

De Locatie

Albert Heijn in Berchem bevindt zich op een strategische plek voor zowel inwoners als bezoekers. De winkel biedt een breed scala aan producten, van dagelijkse boodschappen tot gespecialiseerde producten, waardoor het een aantrekkelijke plek is voor mensen uit verschillende delen van de stad.

Openingstijden

Een van de cruciale aspecten waar klanten altijd naar op zoek zijn, zijn de openingstijden. Het kennen van deze tijden kan helpen bij het plannen van boodschappen en het vermijden van onnodige reizen. Hoewel openingstijden kunnen variëren, zijn hier de typische tijden voor Albert Heijn in Berchem:

 • Maandag tot en met zaterdag: 08:00 – 20:00
 • Zondag: Gesloten

Het is belangrijk op te merken dat deze tijden indicatief zijn en kunnen variëren, afhankelijk van feestdagen, seizoensgebonden veranderingen en andere omstandigheden. Het is altijd verstandig om vooraf te controleren, vooral tijdens feestdagen, om teleurstelling te voorkomen.

Waarom Zijn Openingstijden Belangrijk?

Voor veel mensen spelen openingstijden een cruciale rol in hun dagelijkse planning. Het weten van de specifieke uren waarop de supermarkt open is, stelt klanten in staat om hun schema’s aan te passen en efficiënt boodschappen te doen. Het kan ook helpen drukte te vermijden door op rustigere momenten te winkelen.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

1. Zijn de openingstijden van Albert Heijn in Berchem hetzelfde gedurende het hele jaar?

De openingstijden kunnen variëren, vooral tijdens feestdagen en speciale gelegenheden. Het is raadzaam om de officiële Albert Heijn website of lokale aankondigingen te controleren voor actuele informatie.

2. Zijn er uitzonderingen op de reguliere openingstijden?

Soms kunnen er uitzonderingen zijn, zoals aangepaste openingstijden tijdens feestdagen. Controleer voor de zekerheid altijd de recentste informatie.

3. Zijn er andere Albert Heijn-vestigingen in de buurt van Berchem?

Ja, er zijn mogelijk andere Albert Heijn-winkels in de buurt. Het is handig om de officiële Albert Heijn website of lokale gidsen te raadplegen voor informatie over nabijgelegen vestigingen en hun openingstijden.

4. Zijn er online bronnen om de openingstijden te controleren?

Ja, naast de officiële Albert Heijn website zijn er verschillende online platforms en gidsen die de openingstijden van Albert Heijn-vestigingen vermelden.


Hopelijk biedt deze gids een diepgaand inzicht in de openingstijden van Albert Heijn in Berchem en helpt het de lokale gemeenschap beter te plannen. Vergeet niet om altijd de meest recente informatie te controleren, vooral tijdens vakantieperiodes, om teleurstelling te voorkomen.

Albert Heijn Openingsuren Antwerpen

Albert Heijn Openingsuren Antwerpen: Een Diepgaande Gids

Albert Heijn, een van de meest bekende supermarktketens in Nederland, heeft ook een sterke aanwezigheid in België, waaronder vestigingen in Antwerpen. Dit artikel biedt een diepgaande gids over de openingsuren van Albert Heijn in Antwerpen, met als doel gedetailleerde informatie te verstrekken en specifieke concepten uit te leggen. We zullen de openingstijden, locaties, en andere relevante details bespreken om Antwerpenaren en bezoekers te helpen bij het plannen van hun boodschappen bij Albert Heijn.

Openingstijden van Albert Heijn in Antwerpen

Het is essentieel om te weten wanneer de Albert Heijn-winkels in Antwerpen open zijn, zodat je jouw bezoek kunt plannen op basis van jouw eigen schema. De openingstijden kunnen variëren tussen verschillende vestigingen, dus het is handig om de specifieke informatie voor de desbetreffende winkel te raadplegen.

Voor de meest actuele informatie over openingstijden kun je de officiële Albert Heijn-website bezoeken op https://www.ah.be/winkels. Hier kun je eenvoudig de winkel vinden waarin je geïnteresseerd bent en de bijbehorende openingstijden bekijken.

Laten we nu wat dieper ingaan op de details van enkele specifieke Albert Heijn-vestigingen in Antwerpen:

Albert Heijn St. Truiden – Tiensesteenweg 3021

Een van de vestigingen in Antwerpen is te vinden op de Tiensesteenweg 3021 in St. Truiden. Deze winkel heeft mogelijk afwijkende openingstijden, dus het is verstandig om de specifieke details op de officiële website te controleren.

Voor de openingstijden van Albert Heijn St. Truiden kun je terecht op https://www.ah.be/winkel/albert-heijn/st.-truiden/tiensesteenweg/3021.

Albert Heijn Groenplaats

Een andere prominente locatie in Antwerpen is Albert Heijn op de Groenplaats. Deze winkel bevindt zich op een centrale locatie en is mogelijk een handige keuze voor inwoners van het stadscentrum.

Voor de openingstijden van Albert Heijn Groenplaats kun je terecht op https://www.openingsuren.com/nl/winkel/antwerpen/supermarkt/albert-heijn-supermarkt-groenplaats/5036011.

Overige Locaties

Voor een uitgebreide lijst van Albert Heijn-vestigingen in Antwerpen en hun openingstijden kun je ook de https://ahantwerpen.be/ website raadplegen. Hier vind je handige informatie over diverse winkels verspreid over de stad.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

1. Wat zijn de standaardopeningstijden van Albert Heijn in Antwerpen?

De standaardopeningstijden variëren, maar de meeste Albert Heijn-winkels in Antwerpen openen doorgaans rond 8:00 uur en sluiten rond 20:00 uur. Het is echter belangrijk om de specifieke openingstijden van de gewenste winkel te controleren.

2. Zijn er Albert Heijn-winkels in Antwerpen die 24 uur per dag geopend zijn?

Nee, de meeste Albert Heijn-winkels in Antwerpen hebben geen 24-uursdiensten. De openingstijden zijn meestal beperkt tot de reguliere winkeluren.

3. Zijn de openingstijden van Albert Heijn op feestdagen anders?

Ja, op feestdagen kunnen de openingstijden van Albert Heijn afwijken. Het is raadzaam om specifieke informatie voor feestdagen te controleren, aangezien sommige winkels mogelijk eerder sluiten.

4. Kan ik online de openingstijden van Albert Heijn in Antwerpen bekijken?

Ja, de officiële website van Albert Heijn biedt gedetailleerde informatie over de openingstijden van alle winkels, inclusief die in Antwerpen. Bezoek https://www.ah.be/winkels voor de meest actuele informatie.

Conclusie

Dit artikel heeft als doel een uitgebreide gids te bieden over de openingsuren van Albert Heijn in Antwerpen. Door specifieke vestigingen te benadrukken en een FAQ-sectie toe te voegen, hopen we de lezers te voorzien van alle benodigde informatie om hun boodschappenplanning efficiënter te maken. Vergeet niet om altijd de officiële website te raadplegen voor de meest actuele openingstijden en eventuele wijzigingen.

Met Albert Heijn als een vertrouwde supermarktkeuze in Antwerpen, is het begrijpen van de openingsuren essentieel voor een soepele winkelervaring.

Albert Heijn Wilrijk Middelheim

Ik kan je zeker helpen met het maken van een diepgaand artikel over Albert Heijn Wilrijk Middelheim, maar ik moet je erop wijzen dat ik geen directe toegang heb tot externe links of websites. Ik kan echter informatie over Albert Heijn in het algemeen verstrekken, inclusief details over typische services, producten, locaties, en meer.

Albert Heijn Wilrijk Middelheim

Albert Heijn is een bekende Nederlandse supermarktketen die ook in België aanwezig is, waaronder de vestiging in Wilrijk Middelheim. Deze locatie biedt een breed scala aan producten en diensten voor klanten, variërend van dagelijkse boodschappen tot speciale aanbiedingen en services.

Geschiedenis

Het verhaal van Albert Heijn gaat terug tot 1887 toen de eerste winkel werd geopend door de gelijknamige oprichter in Oostzaan, Nederland. Sindsdien is de supermarktketen exponentieel gegroeid en heeft het een prominente positie ingenomen in de detailhandelsmarkt, niet alleen in Nederland, maar ook in België.

Aanbod en Services

De Albert Heijn in Wilrijk Middelheim biedt een uitgebreid assortiment producten, waaronder verse groenten en fruit, vlees, zuivelproducten, brood, conserven, dranken, en nog veel meer. Klanten kunnen hier ook terecht voor biologische, vegetarische en glutenvrije opties. Bovendien zijn er regelmatig aanbiedingen en kortingen beschikbaar voor verschillende producten, wat het aantrekkelijk maakt voor koopjesjagers.

Klantenservice

Een van de kenmerken van Albert Heijn is de sterke focus op klantenservice. Het vriendelijke personeel staat klaar om te helpen en vragen te beantwoorden. Daarnaast biedt de winkel gemakken zoals zelfscankassa’s, bezorgopties en een klantvriendelijk retourbeleid.

Locatie en Openingstijden

De Albert Heijn in Wilrijk Middelheim is strategisch gelegen om de lokale gemeenschap te bedienen. De openingstijden variëren, maar over het algemeen zijn ze afgestemd op de behoeften van de klanten en bieden ze ruime openingstijden, inclusief in het weekend.

FAQ

1. Wat zijn de gebruikelijke openingstijden van Albert Heijn Wilrijk Middelheim?

 • De openingstijden kunnen variëren, maar over het algemeen zijn ze afgestemd op de behoeften van klanten en bieden ze ruime openingstijden, inclusief in het weekend.

2. Welke producten kan ik vinden in deze Albert Heijn-vestiging?

 • De winkel biedt een breed scala aan producten, waaronder verse producten, zuivel, vlees, brood, dranken, en ook speciale opties zoals biologische, vegetarische en glutenvrije producten.

3. Biedt Albert Heijn Wilrijk Middelheim bezorgdiensten aan?

 • Ja, Albert Heijn biedt bezorgopties aan voor klanten, waardoor het gemakkelijk is om boodschappen thuis te laten bezorgen.

4. Zijn er speciale aanbiedingen of kortingen beschikbaar in deze winkel?

 • Ja, de winkel biedt regelmatig speciale aanbiedingen en kortingen op verschillende producten, wat het aantrekkelijk maakt voor koopjesjagers.

Dit artikel biedt een overzicht van Albert Heijn Wilrijk Middelheim en zijn kenmerken, producten en services. Voor specifieke details en actuele informatie is het altijd raadzaam om de officiële website van Albert Heijn te raadplegen of contact op te nemen met de specifieke locatie.

Top 5 openingstijden albert heijn antwerpen

Albert Heijn | Dobbel&Pass Pass
Albert Heijn | Dobbel&Pass Pass
Lidl Nootdorp Paradeplein 17 | Reclamefolder.Nl
Lidl Nootdorp Paradeplein 17 | Reclamefolder.Nl
Albert Heijn Berchem Elisabethlaan - Buurtsuper
Albert Heijn Berchem Elisabethlaan – Buurtsuper

See more here: donghokiddy.com

Learn more about the topic openingstijden albert heijn antwerpen.

See more: https://donghokiddy.com/category/adverteren blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *