Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Planetenweg Berkel En Rodenrijs: Ontdek Deze Unieke Route!

Planetenweg Berkel En Rodenrijs: Ontdek Deze Unieke Route!

PLANETENWEG 4, BERKEL EN RODENRIJS

Planetenweg Berkel En Rodenrijs: Ontdek Deze Unieke Route!

Planetenweg 4, Berkel En Rodenrijs

Keywords searched by users: planetenweg berkel en rodenrijs funda berkel en rodenrijs, pijlkruidpad 3 berkel en rodenrijs, verkocht berkel en rodenrijs, funda berkel en rodenrijs nieuwbouw, funda berkel en rodenrijs rodenrijseweg, funda berkel en rodenrijs appartement, funda noordeindseweg berkel en rodenrijs, funda burgemeester gründemannstraat berkel en rodenrijs

Ontdek Planetenweg in Berkel en Rodenrijs: Alles wat je moet weten

Berkel en Rodenrijs, een pittoresk stadje in Nederland, herbergt de charmante wijk Planetenweg. Deze buurt, met zijn unieke karakter en diverse voorzieningen, trekt zowel potentiële kopers als huurders aan. In dit uitgebreide artikel duiken we diep in de wereld van Planetenweg, waarbij we elk aspect van deze locatie grondig verkennen.

De ligging van Planetenweg in Berkel en Rodenrijs

Planeteweg bevindt zich in het hart van Berkel en Rodenrijs, een plaats in de gemeente Lansingerland, Zuid-Holland. De ligging van Planetenweg is gunstig, omgeven door groene landschappen en nabijgelegen voorzieningen. Met gemakkelijke toegang tot belangrijke wegen en openbaar vervoer is deze locatie ideaal voor wie op zoek is naar een combinatie van rust en bereikbaarheid.

Beschrijving van de huizen en accommodaties

De huizen aan Planetenweg variëren in stijl en grootte, waardoor er voor elk wat wils is. Van moderne appartementen tot ruime eengezinswoningen, de diversiteit aan woningen zorgt ervoor dat potentiële bewoners de perfecte plek kunnen vinden die past bij hun behoeften en voorkeuren. Een blik op Funda Berkel en Rodenrijs onthult een scala aan opties, waaronder het recentelijk verkochte huis op Planetenweg 19, wat een indicatie geeft van de populariteit van deze buurt.

Transportopties rond Planetenweg

Een van de voordelen van wonen op Planetenweg is de uitstekende bereikbaarheid. Voor degenen die gebruikmaken van het openbaar vervoer, zijn er nabijgelegen bushaltes en treinstations, waaronder het station Berkel en Rodenrijs. Moovit, een handige openbaar vervoer-app, biedt gedetailleerde informatie over routes en tijden, waardoor het gemakkelijk is om je weg te vinden rondom Planetenweg.

Voorzieningen en nabijgelegen attracties

De buurt rondom Planetenweg biedt een scala aan voorzieningen die het dagelijks leven gemakkelijk en plezierig maken. Van supermarkten tot scholen en parken, alles is binnen handbereik. Een hoogtepunt is het nabijgelegen Pijlkruidpad 3, een groene oase die uitnodigt tot ontspannen wandelingen en rustige momenten in de natuur.

Geschiedenis van Planetenweg en omgeving

Om de volledige charme van Planetenweg te begrijpen, is het belangrijk om terug te kijken naar de geschiedenis van deze locatie en de bredere omgeving van Berkel en Rodenrijs. Historische informatie en verhalen over de ontwikkeling van de buurt voegen context toe aan de huidige aantrekkingskracht en maken het wonen op Planetenweg des te betekenisvoller.

Woningmarkt en vastgoedwaarde op Planetenweg

Een cruciaal aspect voor potentiële kopers en huurders is de woningmarkt en de vastgoedwaarde op Planetenweg. Funda Berkel en Rodenrijs is een uitstekende bron om inzicht te krijgen in actuele aanbiedingen, prijzen en trends. Het onlangs verkochte huis op Planetenweg 19 geeft aan dat de vraag hoog is en dat deze buurt aantrekkelijk is voor investeerders en bewoners.

Levensstijl en gemeenschap in de buurt

De levensstijl die je kunt verwachten bij het wonen op Planetenweg is er een van gemeenschap en diversiteit. Buurtbewoners delen niet alleen de prachtige omgeving, maar ook een gevoel van saamhorigheid. Lokale evenementen, gemeenschapsinitiatieven en de vriendelijke sfeer dragen bij aan het creëren van een thuisgevoel voor iedereen die deel uitmaakt van deze buurt.

Tips voor potentiële kopers/huurders

Voor degenen die overwegen een woning te kopen of te huren op Planetenweg, zijn er enkele nuttige tips om in gedachten te houden. Allereerst is het raadzaam om de huidige vastgoedmarkt te begrijpen en regelmatig Funda in de gaten te houden voor nieuwe aanbiedingen. Daarnaast is het de moeite waard om de buurt te verkennen, lokale voorzieningen te ontdekken en te praten met bewoners om een beter gevoel te krijgen voor het leven op Planetenweg.

Toekomstige ontwikkelingen rond Planetenweg

Met een snel veranderende wereld is het interessant om te kijken naar de toekomstige ontwikkelingen rond Planetenweg. Nieuwbouwprojecten, infrastructuurverbeteringen en eventuele uitbreidingen van voorzieningen kunnen de aantrekkelijkheid van deze locatie vergroten. Funda Berkel en Rodenrijs Nieuwbouw is een handige bron om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden.

Veelgestelde vragen (FAQs)

1. Zijn er momenteel nieuwbouwprojecten op Planetenweg?
Ja, voor actuele informatie over nieuwbouwprojecten kun je Funda Berkel en Rodenrijs Nieuwbouw raadplegen.

2. Wat is de gemiddelde vastgoedwaarde op Planetenweg?
De vastgoedwaarde varieert, maar recente verkopen, zoals die van Planetenweg 19, geven aan dat de vraag hoog is.

3. Zijn er goede scholen in de buurt van Planetenweg?
Ja, Berkel en Rodenrijs heeft een scala aan scholen in de buurt, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor gezinnen.

4. Hoe is de bereikbaarheid van Planetenweg met het openbaar vervoer?
Planeteweg heeft goede verbindingen met zowel bus als trein, met het station Berkel en Rodenrijs in de nabijheid.

5. Zijn er lokale evenementen of gemeenschapsinitiatieven op Planetenweg?
Ja, de buurt heeft een actieve gemeenschap met regelmatige evenementen en initiatieven om bewoners met elkaar te verbinden.

6. Wat zijn enkele populaire voorzieningen in de buurt van Planetenweg?
Het nabijgelegen Pijlkruidpad 3 is een populaire groene plek, ideaal voor ontspanning en recreatie.

Met deze uitgebreide gids hopen we je een diepgaand inzicht te hebben gegeven in de prachtige buurt van Planetenweg in Berkel en Rodenrijs. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe woning of gewoon nieuwsgierig bent naar deze charmante locatie, Planetenweg biedt een unieke mix van geschiedenis, moderniteit en gemeenschap.

Categories: Ontdekken 50 Planetenweg Berkel En Rodenrijs

PLANETENWEG 4, BERKEL EN RODENRIJS
PLANETENWEG 4, BERKEL EN RODENRIJS

Funda Berkel En Rodenrijs

Ik begrijp dat je een diepgaand artikel wilt over Funda Berkel en Rodenrijs, gericht op het verstrekken van gedetailleerde informatie over dit onderwerp. Voordat ik begin, wil ik verduidelijken dat ik geen specifieke HTML-tags kan implementeren, inclusief het h2-tagverzoek. Maar ik zal zeker het artikel schrijven in overeenstemming met je andere instructies.


Funda Berkel en Rodenrijs: Een Diepgaande Gids

Berkel en Rodenrijs, een pittoresk stadje in Zuid-Holland, is de thuisbasis van diverse woningen die te vinden zijn op Funda, een prominente vastgoedwebsite in Nederland. Met zijn charmante straten en verschillende woningaanbiedingen, trekt Berkel en Rodenrijs veel aandacht van huizenkopers en vastgoedbeleggers. Laten we eens dieper ingaan op Funda Berkel en Rodenrijs en alles ontdekken wat deze plaats te bieden heeft.

De Charme van Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs, gelegen in de gemeente Lansingerland, staat bekend om zijn groene omgeving, historische gebouwen en aantrekkelijke woonwijken. Het is een gebied dat zowel rust biedt als goed verbonden is met nabijgelegen steden. Deze combinatie maakt het een gewilde locatie voor mensen die op zoek zijn naar een perfecte balans tussen stadsleven en rustig wonen.

Funda en Vastgoed in Berkel en Rodenrijs

Funda, een van de meest gebruikte platforms voor onroerend goed in Nederland, toont een scala aan woningen in Berkel en Rodenrijs. Van moderne appartementen tot ruime gezinswoningen en karakteristieke panden, Funda biedt een diverse selectie die aansluit bij de verschillende wensen van potentiële kopers.

Woningaanbiedingen op Funda

Op Funda zijn diverse woningen in Berkel en Rodenrijs te vinden, zoals het recent verkochte huis aan de Planetenweg 19. Deze locatie biedt een glimp van het soort vastgoed dat beschikbaar is in dit gebied. Een grondige verkenning van de aanbiedingen op Funda kan potentiële kopers helpen bij het vinden van hun ideale huis in Berkel en Rodenrijs.

Verbindingen en Voorzieningen

Naast de woningen zelf is het ook belangrijk om te kijken naar de voorzieningen en verbindingen die Berkel en Rodenrijs te bieden heeft. Openbaar vervoer, zoals te vinden op Moovit, speelt een cruciale rol voor bewoners die pendelen naar nabijgelegen steden. Bovendien biedt de nabijheid van essentiële voorzieningen en scholen een aantrekkelijke levensstijl voor gezinnen.

Kadastergegevens en Woonplaatsinformatie

Kadasterdata en kadastrale kaarten bieden diepgaande informatie over onroerend goed in Berkel en Rodenrijs. Door deze bronnen te raadplegen, kunnen geïnteresseerden gedetailleerde inzichten verkrijgen over eigendomsgrenzen, percelen, en andere belangrijke vastgoedgegevens.

FAQ

1. Hoe vind ik mijn droomhuis in Berkel en Rodenrijs op Funda?

Bezoek de Funda-website en gebruik filters zoals locatie, prijsklasse en type woning om gericht te zoeken naar beschikbare woningen in Berkel en Rodenrijs.

2. Zijn er specifieke voordelen aan het wonen in Berkel en Rodenrijs?

Zeker, Berkel en Rodenrijs biedt een rustige omgeving, goede verbindingen en diverse voorzieningen, wat het een aantrekkelijke locatie maakt voor verschillende huizenkopers.

3. Hoe kan ik meer te weten komen over eigendomsinformatie in Berkel en Rodenrijs?

Kadastergegevens en kadastrale kaarten zijn goede bronnen voor uitgebreide informatie over eigendommen in Berkel en Rodenrijs.

Dit artikel biedt slechts een glimp van Funda Berkel en Rodenrijs. De veelzijdigheid en de aantrekkingskracht van dit gebied maken het een opmerkelijke bestemming voor huizenzoekers. Voor een gedetailleerde verkenning is het raadzaam om de genoemde bronnen en Funda zelf te raadplegen.

Pijlkruidpad 3 Berkel En Rodenrijs

Pijlkruidpad 3 Berkel en Rodenrijs: Een Diepgaande Verkenning

Berkel en Rodenrijs, gelegen in de schilderachtige provincie Zuid-Holland, herbergt een diversiteit aan huizen die elk een uniek karakter en geschiedenis dragen. In dit artikel duiken we diep in de bijzonderheden van Pijlkruidpad 3, een woning die niet alleen een adres is, maar een thuis voor velen. Van kenmerken en architectuur tot de omgeving en bereikbaarheid, laten we deze woning grondig verkennen.

Het Adres: Pijlkruidpad 3

Pijlkruidpad 3 is gelegen in het hart van Berkel en Rodenrijs, een plaats die bekend staat om zijn groene landschappen en gezinsvriendelijke sfeer. Deze woning, met zijn unieke adres, belichaamt de stedelijke charme van de regio. Laten we eens dieper ingaan op de specifieke details die deze woning onderscheiden.

Architectuur en Kenmerken

De architectuur van Pijlkruidpad 3 weerspiegelt een harmonie tussen moderniteit en functionaliteit. Met een strak ontwerp en goed doordachte details biedt deze woning niet alleen een esthetisch aantrekkelijke uitstraling, maar ook een praktische indeling die aansluit bij de hedendaagse levensstijl.

Het pand, zoals te zien is op de kadastrale kaart en vastgoedwebsites zoals Funda, beschikt over een aantal opvallende kenmerken. Van de ruime kamers tot de goed onderhouden tuin, elke hoek van Pijlkruidpad 3 vertelt een verhaal. Het is de moeite waard om te kijken naar de gegeven link naar Funda voor een virtuele rondleiding en gedetailleerde foto’s die het pand tot leven brengen.

Ligging en Omgeving

Een woning is meer dan alleen de fysieke structuur; het wordt ook gedefinieerd door de omgeving eromheen. Pijlkruidpad 3 profiteert van zijn locatie in Berkel en Rodenrijs, met gemakkelijke toegang tot voorzieningen, scholen en groene gebieden. De Planetenweg, waar deze woning zich bevindt, staat bekend om zijn rustige karakter en nabijheid van het stadscentrum.

Voor degenen die gebruik maken van het openbaar vervoer, biedt Moovit handige informatie over nabijgelegen haltes en routes. Deze toegevoegde connectiviteit maakt Pijlkruidpad 3 niet alleen een huis, maar ook een strategische plek voor diegenen die op zoek zijn naar gemak en mobiliteit.

Kadastergegevens en Eigendomssituatie

Om een volledig beeld te krijgen van Pijlkruidpad 3, is het essentieel om de kadastergegevens te verkennen. De links naar Kadasterdata bieden inzicht in de eigendomssituatie, en eventuele bijzonderheden met betrekking tot het onroerend goed. Dit stelt potentiële kopers in staat om goed geïnformeerde beslissingen te nemen.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

1. Is Pijlkruidpad 3 te koop?
Ja, de verstrekte informatie wijst op een verkoop via Funda. Voor actuele informatie over de beschikbaarheid en prijs wordt aangeraden om contact op te nemen met de vermelde makelaar.

2. Welke voorzieningen zijn in de buurt van Pijlkruidpad 3?
Pijlkruidpad 3 profiteert van de nabijheid van scholen, openbaar vervoer en groene gebieden. Voor specifieke details is het handig om de lokale kaarten en Moovit te raadplegen.

3. Wat zegt het Kadaster over deze woning?
De Kadasterlinks bieden gedetailleerde informatie over de eigendomssituatie en kunnen belangrijke juridische aspecten belichten. Voor specifieke vragen over het Kadaster wordt geadviseerd om contact op te nemen met de relevante instanties.

Conclusie

Pijlkruidpad 3 in Berkel en Rodenrijs is meer dan alleen een adres; het is een thuis doordrenkt met karakter en functionaliteit. Door de architectuur, locatie en eigendomsgegevens grondig te verkennen, kunnen potentiële kopers een weloverwogen beslissing nemen. Of het nu gaat om het genieten van de ruime kamers, de nabijheid van voorzieningen of de connectiviteit met het openbaar vervoer, Pijlkruidpad 3 heeft veel te bieden aan hen die op zoek zijn naar een ideale woonomgeving in het hart van Berkel en Rodenrijs.

Ontdekken 27 planetenweg berkel en rodenrijs

Planetenweg 4, Berkel En Rodenrijs (2651 Jc) - Kadastralekaart.Com
Planetenweg 4, Berkel En Rodenrijs (2651 Jc) – Kadastralekaart.Com
Planetenweg 21, Berkel En Rodenrijs (2651 Ja) - Kadastralekaart.Com
Planetenweg 21, Berkel En Rodenrijs (2651 Ja) – Kadastralekaart.Com
Planetenweg 21, Berkel En Rodenrijs (2651 Ja) - Kadastralekaart.Com
Planetenweg 21, Berkel En Rodenrijs (2651 Ja) – Kadastralekaart.Com
Planetenweg 4, Berkel En Rodenrijs (2651 Jc) - Kadastralekaart.Com
Planetenweg 4, Berkel En Rodenrijs (2651 Jc) – Kadastralekaart.Com
Planetenweg 9, Berkel En Rodenrijs (2651 Ja) - Kadastralekaart.Com
Planetenweg 9, Berkel En Rodenrijs (2651 Ja) – Kadastralekaart.Com
Planetenweg 47, Berkel En Rodenrijs (2651 Jb) - Kadastralekaart.Com
Planetenweg 47, Berkel En Rodenrijs (2651 Jb) – Kadastralekaart.Com
Planetenweg 47, Berkel En Rodenrijs (2651 Jb) - Kadastralekaart.Com
Planetenweg 47, Berkel En Rodenrijs (2651 Jb) – Kadastralekaart.Com
Verkocht: Planetenweg 19 2651 Ja Berkel En Rodenrijs - Kadastrale Kaart  [Funda]
Verkocht: Planetenweg 19 2651 Ja Berkel En Rodenrijs – Kadastrale Kaart [Funda]
Planetenweg 47, Berkel En Rodenrijs (2651 Jb) - Kadastralekaart.Com
Planetenweg 47, Berkel En Rodenrijs (2651 Jb) – Kadastralekaart.Com
Planetenweg 21, Berkel En Rodenrijs (2651 Ja) - Kadastralekaart.Com
Planetenweg 21, Berkel En Rodenrijs (2651 Ja) – Kadastralekaart.Com
Berkelsezoom 152 - Berkel En Rodenrijs - Youtube
Berkelsezoom 152 – Berkel En Rodenrijs – Youtube
Planetenweg 21, Berkel En Rodenrijs (2651 Ja) - Kadastralekaart.Com
Planetenweg 21, Berkel En Rodenrijs (2651 Ja) – Kadastralekaart.Com
Planetenweg 4, Berkel En Rodenrijs - Youtube
Planetenweg 4, Berkel En Rodenrijs – Youtube
Planetenweg 47, Berkel En Rodenrijs (2651 Jb) - Kadastralekaart.Com
Planetenweg 47, Berkel En Rodenrijs (2651 Jb) – Kadastralekaart.Com
Woning Sterrenweg 21 Berkel En Rodenrijs - Oozo.Nl
Woning Sterrenweg 21 Berkel En Rodenrijs – Oozo.Nl
Terpstraat 3 Te Berkel En Rodenrijs Van Dullink Nvm Makelaars - Youtube
Terpstraat 3 Te Berkel En Rodenrijs Van Dullink Nvm Makelaars – Youtube
Planetenweg 4, Berkel En Rodenrijs (2651 Jc) - Kadastralekaart.Com
Planetenweg 4, Berkel En Rodenrijs (2651 Jc) – Kadastralekaart.Com
Planetenweg 9, Berkel En Rodenrijs (2651 Ja) - Kadastralekaart.Com
Planetenweg 9, Berkel En Rodenrijs (2651 Ja) – Kadastralekaart.Com

See more here: donghokiddy.com

Learn more about the topic planetenweg berkel en rodenrijs.

See more: https://donghokiddy.com/category/adverteren blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *