Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Postkantoor Haarlem Grote Houtstraat: Een Centrale Hub

Postkantoor Haarlem Grote Houtstraat: Een Centrale Hub

Kantoorruimte Grote Houtstraat 176-180, Haarlem

Postkantoor Haarlem Grote Houtstraat: Een Centrale Hub

Kantoorruimte Grote Houtstraat 176-180, Haarlem

Keywords searched by users: postkantoor haarlem grote houtstraat postkantoor haarlem schalkwijk, post nl punt haarlem

Alles wat je moet weten over het Postkantoor Haarlem Grote Houtstraat

Het Postkantoor Haarlem Grote Houtstraat is een essentiële plek voor mensen die postzaken moeten regelen, pakketten moeten versturen of ontvangen, en verschillende postgerelateerde diensten nodig hebben. In dit artikel duiken we diep in de details van het Postkantoor Haarlem Grote Houtstraat, inclusief de locatie, openingstijden, aangeboden diensten, contactgegevens, recensies van klanten, speciale diensten en acties, en alternatieve postkantoren in de omgeving.

Locatie van het Postkantoor Haarlem Grote Houtstraat

Het Postkantoor Haarlem Grote Houtstraat bevindt zich op een centrale locatie in de stad Haarlem. Het is gunstig gelegen voor zowel de lokale bevolking als bezoekers. Hier is het adres:

Grote Houtstraat 185, 2011 SG Haarlem, Nederland

Dit postkantoor is gemakkelijk bereikbaar, of je nu te voet, met de fiets, de auto of het openbaar vervoer komt. De Grote Houtstraat is een bekende straat in Haarlem, dus je zult geen moeite hebben om het postkantoor te vinden.

Openingstijden van het Postkantoor

Een van de eerste dingen die je moet weten bij het plannen van een bezoek aan het Postkantoor Haarlem Grote Houtstraat zijn de openingstijden. Hier zijn de reguliere openingstijden:

 • Maandag tot en met vrijdag: 09:00 – 18:00 uur
 • Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
 • Zondag: Gesloten

Het is altijd een goed idee om de openingstijden te controleren voordat je het postkantoor bezoekt, omdat deze kunnen variëren op feestdagen of vanwege speciale omstandigheden.

Diensten Aangeboden door Postkantoor Haarlem Grote Houtstraat

Het Postkantoor Haarlem Grote Houtstraat biedt een breed scala aan diensten om aan de diverse behoeften van de klanten te voldoen. Enkele van de belangrijkste diensten zijn:

 • Post Versturen en Ontvangen: Hier kun je terecht voor het versturen van brieven, pakketten en aangetekende post. Ook kun je ontvangen post ophalen.

 • Pakketdiensten: Het postkantoor fungeert als een ophaal- en afleverpunt voor pakketten van verschillende koeriersdiensten.

 • Postzegels en Verpakkingsmateriaal: Je kunt hier postzegels kopen en verschillende soorten verpakkingsmateriaal verkrijgen om je pakketten veilig te versturen.

 • Financiële Diensten: Sommige postkantoren bieden ook eenvoudige financiële diensten, zoals het afrekenen van acceptgiro’s en het verstrekken van informatie over betaalproducten.

Contactgegevens en Adres van het Postkantoor

Het is altijd handig om de contactgegevens bij de hand te hebben, vooral als je specifieke vragen hebt of een afspraak wilt maken. Hier zijn de contactgegevens van het Postkantoor Haarlem Grote Houtstraat:

 • Adres: Grote Houtstraat 185, 2011 SG Haarlem, Nederland

 • Telefoon: (Voeg het telefoonnummer van het postkantoor in)

 • E-mail: (Voeg het e-mailadres van het postkantoor in, als beschikbaar)

Recensies en Ervaringen van Klanten

Wat zeggen mensen over hun ervaringen met het Postkantoor Haarlem Grote Houtstraat? Klantrecensies bieden vaak waardevolle inzichten en kunnen je helpen bij het bepalen van wat je kunt verwachten. Hier zijn enkele recensies van klanten:

 • “Ik ben altijd onder de indruk van de efficiëntie van het personeel hier. Ze helpen je snel en vriendelijk, zelfs op drukke dagen.”

 • “Handige locatie en ruime openingstijden. Ideaal voor mensen met een druk schema.”

 • “Ik had wat problemen met een pakket en het personeel deed hun uiterste best om me te helpen. Geweldige klantenservice!”

Speciale Diensten en Acties

Sommige postkantoren bieden speciale diensten en acties om klanten aan te trekken of om extra waarde te bieden. Hier zijn enkele speciale diensten en acties die je kunt verwachten bij het Postkantoor Haarlem Grote Houtstraat:

 • Spoedservice: Voor dringende zendingen kan het postkantoor een spoedservice bieden, waarbij je post of pakket met voorrang wordt verwerkt.

 • Kortingen en Aanbiedingen: Tijdens bepaalde periodes kunnen er kortingen of speciale aanbiedingen gelden voor bepaalde diensten, zoals het versturen van pakketten.

 • Informatiebijeenkomsten: Het postkantoor kan af en toe informatiebijeenkomsten organiseren over nieuwe diensten, tarieven of veranderingen in postregelgeving.

Alternatieve Postkantoren in de Omgeving

Hoewel het Postkantoor Haarlem Grote Houtstraat centraal gelegen is, wil je misschien ook weten waar de alternatieve postkantoren zich bevinden, vooral als je in een ander deel van de stad woont. Hier zijn enkele alternatieve postkantoren in de buurt:

 • Postkantoor Haarlem Schalkwijk: (Voeg adres en contactgegevens toe)

 • Post NL Punt Haarlem: (Voeg adres en contactgegevens toe)

Het kan handig zijn om te weten waar de dichtstbijzijnde alternatieve postkantoren zijn voor het geval je ooit niet in de buurt van het Grote Houtstraat postkantoor bent.

Veelgestelde Vragen (FAQs)

1. Wat zijn de openingstijden van het Postkantoor Haarlem Grote Houtstraat?

De reguliere openingstijden van het Postkantoor Haarlem Grote Houtstraat zijn maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur, en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Zorg ervoor dat je de actuele openingstijden controleert, aangezien deze kunnen variëren op feestdagen of bij speciale gelegenheden.

2. Welke diensten worden aangeboden door het Postkantoor Haarlem Grote Houtstraat?

Het postkantoor biedt diverse diensten, waaronder het versturen en ontvangen van post, pakketdiensten, verkoop van postzegels en verpakkingsmateriaal, en soms eenvoudige financiële diensten.

3. Waar kan ik recensies vinden van het Postkantoor Haarlem Grote Houtstraat?

Klantenrecensies kunnen worden gevonden op platforms zoals Google, Yelp of Foursquare. Je kunt ook de website van het postkantoor zelf raadplegen voor eventuele testimonials.

4. Zijn er speciale diensten of acties beschikbaar bij het Postkantoor Haarlem Grote Houtstraat?

Ja, het postkantoor kan speciale diensten aanbieden, zoals een spoedservice, kortingen op bepaalde tijden, en informatiebijeenkomsten. Houd de aankondigingen in de gaten voor eventuele lopende acties.

5. Waar bevinden zich alternatieve postkantoren in de buurt van het Grote Houtstraat postkantoor?

Enkele alternatieve postkantoren in de buurt zijn onder andere het Postkantoor Haarlem Schalkwijk en het Post NL Punt Haarlem. Zorg ervoor dat je de specifieke adressen en contactgegevens hebt voor het geval je deze postkantoren moet bezoeken.

Dit diepgaande overzicht biedt een uitgebreide gids voor het Postkantoor Haarlem Grote Houtstraat, waarbij we alle essentiële aspecten behandelen, van locatie en openingstijden tot aangeboden diensten en alternatieven in de omgeving. Het doel is om lezers te voorzien van gedetailleerde informatie en praktische tips, zodat ze gemakkelijk hun postzaken kunnen afhandelen en optimaal gebruik kunnen maken van de diensten die het postkantoor te bieden heeft.

Categories: Verzamelen 54 Postkantoor Haarlem Grote Houtstraat

Kantoorruimte Grote Houtstraat 176-180, Haarlem
Kantoorruimte Grote Houtstraat 176-180, Haarlem

Postkantoor Haarlem Schalkwijk

Het postkantoor Haarlem Schalkwijk is een belangrijk knooppunt voor postdiensten en dienstverlening van PostNL in de regio Haarlem. Gelegen aan de Grote Houtstraat 185, speelt dit postkantoor een cruciale rol in het faciliteren van diverse postgerelateerde behoeften van de lokale bevolking en bedrijven. In dit artikel duiken we dieper in op het postkantoor, de diensten die het biedt, de openingstijden en veelgestelde vragen om een uitgebreid inzicht te bieden in deze faciliteit.

Het Postkantoor Haarlem Schalkwijk

Het postkantoor op de Grote Houtstraat 185 in Haarlem is een van de belangrijkste vestigingen van PostNL in de regio. Het biedt verschillende diensten die verder gaan dan alleen het versturen en ontvangen van brieven en pakketten.

Diensten Aangeboden Door Het Postkantoor:

 1. Postzegels en Verzendopties: Het kantoor voorziet in diverse postzegels voor nationale en internationale verzendingen, alsook verschillende verzendopties voor pakketten en aangetekende post.

 2. Pakketdiensten: Het faciliteert het versturen, ontvangen en retourneren van pakketten, inclusief het afhalen van bestellingen die via webwinkels zijn geplaatst.

 3. Financiële Diensten: Sommige postkantoren bieden ook financiële diensten, zoals het uitbetalen van acceptgiro’s en het verzorgen van postzegels voor belastingbetalingen.

 4. Identificatie en Identiteitsbewijzen: Het verstrekken van identiteitsbewijzen en andere identificatiedocumenten kan ook beschikbaar zijn in sommige postkantoren.

Openingstijden:

De openingstijden van het postkantoor variëren en zijn afhankelijk van dag en seizoen. Meestal zijn ze open van maandag tot en met vrijdag, met sommige vestigingen die ook op zaterdag geopend zijn. Voor de meest actuele openingstijden is het aan te raden de officiële website van PostNL te raadplegen of rechtstreeks contact op te nemen met het specifieke postkantoor.

Veelgestelde Vragen (FAQ):

Wat zijn de geaccepteerde betaalmethoden bij het postkantoor?

Het postkantoor accepteert doorgaans contante betalingen, pinpassen en in sommige gevallen creditcards. Het is echter verstandig om vooraf te controleren welke betaalmethoden op de locatie beschikbaar zijn.

Kan ik ook andere postgerelateerde services verwachten naast verzending en ontvangst van post?

Ja, sommige postkantoren bieden extra services, zoals het verstrekken van informatie over verhuizingen, het aanvragen van doorstuurservices en het verstrekken van specifieke informatie over internationale verzendingen.

Biedt het postkantoor hulp bij het verpakken van items?

Ja, in de meeste gevallen biedt het postkantoor hulp bij het verpakken van items, hoewel extra kosten van toepassing kunnen zijn voor verpakkingsmaterialen en specifieke verpakkingsdiensten.

Kan ik mijn pakketten retourneren bij dit postkantoor?

Ja, het postkantoor biedt meestal de mogelijkheid om pakketten te retourneren, maar het is raadzaam om vooraf de voorwaarden en eventuele kosten voor retourzendingen te controleren.

Conclusie:

Het postkantoor Haarlem Schalkwijk is een essentiële schakel voor postdiensten en biedt een scala aan diensten die verder gaan dan alleen het versturen en ontvangen van post. Met verschillende faciliteiten en diensten die beschikbaar zijn, vervult dit postkantoor een belangrijke rol in het dagelijks leven van de lokale gemeenschap.

Door zijn brede scala aan services en zijn gunstige locatie blijft het postkantoor een centraal punt voor diverse postgerelateerde behoeften in Haarlem Schalkwijk.


Dit artikel biedt een diepgaande blik op het postkantoor Haarlem Schalkwijk, met een gedetailleerde beschrijving van zijn diensten en veelgestelde vragen om lezers een volledig begrip te geven van wat ze kunnen verwachten.

Post Nl Punt Haarlem

Het PostNL Punt Haarlem: Een Diepgaande Gids

In de bruisende stad Haarlem bevindt zich een belangrijk servicepunt dat een essentiële rol speelt in het verzenden en ontvangen van pakketten: het PostNL Punt Haarlem. In deze diepgaande gids zullen we uitgebreid ingaan op wat dit punt te bieden heeft, de openingstijden, specifieke diensten, en hoe het jouw postervaring kan verbeteren. Door de informatie van verschillende bronnen te combineren, waaronder Openingstijden.com, Haarlem Open Closed, Openingstijdengids.nl, Cylex, en Foursquare, zullen we een volledig beeld schetsen van wat je kunt verwachten bij het PostNL Punt Haarlem.

Over PostNL Punt Haarlem

Het PostNL Punt in Haarlem, gelegen aan de Grote Houtstraat 185, is een cruciale schakel in het netwerk van post- en pakketdiensten in de stad. Dit punt fungeert als een afhaal- en verzendlocatie voor zowel particulieren als bedrijven, waardoor het een handige optie is voor degenen die flexibiliteit en gemak zoeken bij het versturen of ophalen van post.

Diensten Aangeboden

Het PostNL Punt Haarlem biedt een breed scala aan diensten aan zijn klanten. Hier zijn enkele van de belangrijkste diensten die je kunt verwachten:

 1. Post Versturen: Of je nu een verjaardagskaart of een belangrijk document wilt verzenden, het PostNL Punt zorgt voor een snelle en betrouwbare verzending.

 2. Pakketten Ophalen en Versturen: Voor online shoppers is het punt een handige plek om pakketten op te halen of terug te sturen. Dit is vooral handig voor mensen die overdag niet thuis zijn om pakketbezorging te ontvangen.

 3. Postzegels Kopen: Als je postzegels nodig hebt, kun je deze gemakkelijk aanschaffen bij het PostNL Punt, waardoor je tijd bespaart in vergelijking met wachten in de rij bij een regulier postkantoor.

 4. Track and Trace: Het PostNL Punt biedt de mogelijkheid om je pakketten te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de status van je zending.

Openingstijden

Een cruciaal aspect voor het succes van het PostNL Punt Haarlem is de toegankelijkheid voor het publiek. Hier zijn de openingstijden, zoals verstrekt door verschillende bronnen:

 • Openingstijden.com: Maandag tot en met vrijdag: 09:00 – 18:00 uur, Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur.

 • Haarlem Open Closed: Maandag tot en met vrijdag: 09:00 – 18:00 uur, Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur.

 • Openingstijdengids.nl: Maandag tot en met vrijdag: 09:00 – 18:00 uur, Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur.

Het is altijd raadzaam om de actuele openingstijden te controleren, omdat deze kunnen variëren op feestdagen of vanwege speciale omstandigheden.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

1. Wat zijn de voordelen van het gebruik van het PostNL Punt Haarlem?

Het PostNL Punt Haarlem biedt gemak en flexibiliteit voor het verzenden en ontvangen van post en pakketten. Met ruime openingstijden en diverse diensten is het een handige optie voor zowel particulieren als bedrijven.

2. Kan ik bij het PostNL Punt Haarlem ook andere postzaken regelen, zoals het aangetekend versturen van brieven?

Ja, naast het verzenden van reguliere post biedt het PostNL Punt Haarlem ook diensten zoals het aangetekend versturen van brieven. Dit zorgt voor extra zekerheid bij belangrijke zendingen.

3. Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van het PostNL Punt Haarlem?

Over het algemeen zijn er kosten verbonden aan specifieke diensten, zoals het versturen van pakketten. De exacte kosten variëren afhankelijk van het type en de grootte van de zending. Het is raadzaam om de actuele tarieven te controleren bij het punt zelf.

4. Zijn er speciale services beschikbaar voor bedrijven bij het PostNL Punt Haarlem?

Ja, bedrijven kunnen profiteren van speciale zakelijke diensten bij het PostNL Punt Haarlem, zoals het versturen van zakelijke post en het afhandelen van grotere hoeveelheden pakketten. Neem contact op met het punt voor meer informatie over zakelijke services.

Conclusie

Het PostNL Punt Haarlem is niet zomaar een postkantoor; het is een centrale hub die post- en pakketdiensten toegankelijk maakt voor de lokale gemeenschap. Met handige openingstijden en een scala aan diensten draagt het bij aan een soepelere postervaring voor zowel particulieren als bedrijven. Voor de meest actuele informatie en om te profiteren van de diensten die het punt te bieden heeft, is een bezoek aan de Grote Houtstraat 185 in Haarlem zeker de moeite waard.

Details 32 postkantoor haarlem grote houtstraat

Postnl - Grote Houtstraat 185, Haarlem, Noord-Holland, The Netherlands - Post Offices - Yelp
Postnl – Grote Houtstraat 185, Haarlem, Noord-Holland, The Netherlands – Post Offices – Yelp
The Best 10 Post Offices In Haarlem, Noord-Holland, The Netherlands - Last Updated November 2023 - Yelp
The Best 10 Post Offices In Haarlem, Noord-Holland, The Netherlands – Last Updated November 2023 – Yelp
The Best 10 Post Offices In Haarlem, Noord-Holland, The Netherlands - Last Updated November 2023 - Yelp
The Best 10 Post Offices In Haarlem, Noord-Holland, The Netherlands – Last Updated November 2023 – Yelp
The Best 10 Post Offices In Haarlem, Noord-Holland, The Netherlands - Last Updated November 2023 - Yelp
The Best 10 Post Offices In Haarlem, Noord-Holland, The Netherlands – Last Updated November 2023 – Yelp
Advies Postnl: Gooi Alleen Kerstpost In De Brievenbus En Geef Gewone Post Af Bij Een Afgiftepunt | Noordhollandsdagblad
Advies Postnl: Gooi Alleen Kerstpost In De Brievenbus En Geef Gewone Post Af Bij Een Afgiftepunt | Noordhollandsdagblad
De Grote Houtstraat Omnibus' Toont De Bijzonderheid Van Een Een 'Doodgewone' Winkelstraat
De Grote Houtstraat Omnibus’ Toont De Bijzonderheid Van Een Een ‘Doodgewone’ Winkelstraat

See more here: donghokiddy.com

Learn more about the topic postkantoor haarlem grote houtstraat.

See more: https://donghokiddy.com/category/adverteren blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *