Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Schenkkade 65 Den Haag: Adres En Omgeving Verkend

Schenkkade 65 Den Haag: Adres En Omgeving Verkend

Penthouse Bezuidenhoutseweg 65-146 Den Haag

Schenkkade 65 Den Haag: Adres En Omgeving Verkend

Penthouse Bezuidenhoutseweg 65-146 Den Haag

Keywords searched by users: schenkkade 65 den haag nn schenkkade 65 den haag, nn group

Schenkkade 65 Den Haag: Een Diepgaande Verkenning

Ligging en Bereikbaarheid

Beschrijving van de Locatie

Schenkkade 65 in Den Haag is strategisch gelegen, en de locatie biedt een uitstekende bereikbaarheid. Het pand bevindt zich in een dynamisch deel van de stad, dicht bij belangrijke voorzieningen en infrastructuur.

Nabijgelegen Openbaar Vervoer

Voor degenen die afhankelijk zijn van openbaar vervoer, is Schenkkade 65 gunstig gelegen ten opzichte van diverse haltes en stations. De dichtstbijzijnde tram- en bushaltes zijn op loopafstand, waardoor het pand goed bereikbaar is voor medewerkers en bezoekers die met het openbaar vervoer reizen.

Snelwegen en Bereikbaarheid per Auto

Voor automobilisten is de ligging van Schenkkade 65 gunstig verbonden met belangrijke snelwegen. De nabijheid van snelwegen maakt het gemakkelijk om het pand te bereiken vanuit verschillende delen van Den Haag en omliggende steden. Parkeervoorzieningen in de buurt dragen bij aan de toegankelijkheid voor mensen die met de auto komen.

Overige Infrastructuur

Naast het openbaar vervoer en snelwegen, profiteert Schenkkade 65 van nabijgelegen voorzieningen zoals winkels, restaurants en recreatiegebieden. Deze nabijheid draagt bij aan de aantrekkelijkheid van de locatie, zowel voor bedrijven als voor hun werknemers.

Pandbeschrijving

Architectuur en Faciliteiten

Schenkkade 65 is niet alleen gunstig gelegen, maar het pand zelf heeft ook opmerkelijke kenmerken. De architectuur weerspiegelt moderniteit en functionaliteit, met goed ontworpen kantoorruimtes die voldoen aan hedendaagse zakelijke eisen. Het gebouw is uitgerust met state-of-the-art faciliteiten, waaronder moderne vergaderruimtes, efficiënte werkplekken en hoogwaardige technologische voorzieningen.

Bijzonderheden van het Gebouw

Wat Schenkkade 65 onderscheidt, zijn de bijzondere aspecten van het gebouw. Dit kan variëren van duurzaamheidsinitiatieven tot unieke architectonische elementen. Het is raadzaam om de beschikbare afbeeldingen te raadplegen om een beter beeld te krijgen van de esthetische en functionele aspecten van het pand.

Afbeeldingen

![Afbeelding van Schenkkade 65](voeg hier een relevante afbeelding in indien beschikbaar)

Aanbod en Prijsinformatie

Aanbod van Schenkkade 65

Het aanbod van Schenkkade 65 omvat diverse kantoorruimtes die zijn afgestemd op de behoeften van verschillende bedrijven. Of je nu op zoek bent naar een klein kantoor voor een start-up of een grotere ruimte voor een gevestigd bedrijf, het pand biedt een scala aan opties. Daarnaast kunnen bedrijven profiteren van aanvullende voorzieningen, zoals gedeelde vergaderruimtes, lounge-areas en een moderne receptie.

Prijsinformatie en Voorwaarden

De prijsinformatie van Schenkkade 65 is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van de gehuurde ruimte en de duur van het leasecontract. Het is raadzaam om contact op te nemen met de makelaar voor gedetailleerde prijsinformatie en om de voorwaarden van de huurovereenkomst te bespreken.

Makelaarsinformatie

Details van de Makelaars

Schenkkade 65 wordt vertegenwoordigd door gerenommeerde makelaars die gespecialiseerd zijn in commercieel vastgoed. Voor specifieke vragen over beschikbaarheid, prijzen en bezichtigingen kun je contact opnemen met de makelaar. Hier zijn enkele details van de makelaars die betrokken zijn bij Schenkkade 65:

Andere Panden Vertegenwoordigd door de Makelaars

De betrokken makelaars vertegenwoordigen mogelijk ook andere panden in Den Haag en omliggende gebieden. Als Schenkkade 65 niet volledig aan je eisen voldoet, kunnen de makelaars andere opties bieden die het overwegen waard zijn.

Bedrijven in de Omgeving

Bedrijfsomgeving en Aantrekkelijkheid

De directe omgeving van Schenkkade 65 herbergt diverse bedrijven en voorzieningen. Dit draagt bij aan de algehele aantrekkelijkheid van de locatie voor bedrijven. Het biedt niet alleen gemak voor werknemers, maar ook mogelijkheden voor samenwerking en netwerken met andere bedrijven in de buurt.

Historische Achtergrond

Architectonische Geschiedenis en Opmerkelijke Gebeurtenissen

Hoewel moderne voorzieningen en eigentijdse architectuur de boventoon voeren, kan het interessant zijn om de historische achtergrond van Schenkkade 65 te verkennen. Dit kan inzicht bieden in de ontwikkeling van het gebied, architectonische veranderingen door de jaren heen, vorige eigenaren en eventuele opmerkelijke gebeurtenissen die het pand hebben gevormd.

Routebeschrijving

Gedetailleerde Routes

Om Schenkkade 65 gemakkelijk te bereiken, bieden we gedetailleerde route-informatie vanuit verschillende locaties. Of je nu met de auto of het openbaar vervoer reist, volg deze stappen voor een vlotte reis naar dit opmerkelijke pand:

Auto

 1. Vanuit het noorden: Volg de snelweg A12 richting Den Haag, neem afslag 3 richting Bezuidenhout.
 2. Vanuit het zuiden: Neem de A13 richting Den Haag, volg de borden richting Bezuidenhout na het binnenrijden van de stad.

Openbaar Vervoer

 1. Stap uit bij tramhalte [naam halte] en loop ongeveer 5 minuten naar het pand.
 2. Voor busreizigers, de dichtstbijzijnde bushalte is [naam halte], op slechts korte loopafstand van Schenkkade 65.

Toekomstige Ontwikkelingen

Nieuwbouw, Renovaties en Andere Projecten

Het is altijd verstandig om op de hoogte te zijn van toekomstige ontwikkelingen rondom Schenkkade 65. Dit kunnen nieuwbouwprojecten, renovaties of andere initiatieven zijn die de omgeving zullen beïnvloeden. Houd contact met de makelaar of lokale nieuwsbronnen voor de meest recente informatie over de toekomstige ontwikkelingen van dit gebied.

Veelgestelde Vragen (FAQs)

 1. Wat zijn de beschikbare voorzieningen in Schenkkade 65?

  • Schenkkade 65 biedt moderne kantoorruimtes met faciliteiten zoals vergaderruimtes, lounge-areas en een receptie.
 2. Hoe kan ik Schenkkade 65 bereiken met het openbaar vervoer?

  • Verschillende tram- en bushaltes bevinden zich op loopafstand van Schenkkade 65, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer.
 3. Zijn er parkeermogelijkheden beschikbaar bij Schenkkade 65?

  • Ja, er zijn parkeervoorzieningen in de buurt van Schenkkade 65 voor automobilisten.
 4. Wat zijn de prijsinformatie en voorwaarden voor het huren van kantoorruimte in Schenkkade 65?

  • Neem contact op met de makelaar voor gedetailleerde prijsinformatie en bespreek de voorwaarden van het huurcontract.
 5. Welke makelaars zijn betrokken bij Schenkkade 65?

  • Schenkkade 65 wordt vertegenwoordigd door makelaars zoals Funda in Business, COG Makelaars en Spring Real Estate.
 6. Zijn er andere bedrijven in de buurt van Schenkkade 65?

  • Ja, de directe omgeving herbergt diverse bedrijven en voorzieningen, wat bijdraagt aan de aantrekkelijkheid van de locatie.
 7. Zijn er plannen voor toekomstige ontwikkelingen rondom Schenkkade 65?

  • Blijf op de hoogte van mogelijke nieuwbouw, renovaties en andere projecten die de omgeving kunnen beïnvloeden door contact te houden met de makelaar en lokale nieuwsbronnen.

Categories: Aggregeren 10 Schenkkade 65 Den Haag

Penthouse Bezuidenhoutseweg 65-146 Den Haag
Penthouse Bezuidenhoutseweg 65-146 Den Haag

Nn Schenkkade 65 Den Haag

nn Schenkkade 65, Den Haag: Een Diepgaande Verkenning

Den Haag, een stad doordrenkt met geschiedenis en moderniteit, herbergt talloze zakelijke en commerciële locaties. Een opvallend adres in deze stad is nn Schenkkade 65. In dit artikel duiken we diep in deze locatie, bieden we gedetailleerde informatie en ontrafelen we de verschillende aspecten die het zo uniek maken.

Achtergrond van nn Schenkkade 65

nn Schenkkade 65 is niet zomaar een adres; het is een plek doordrenkt van betekenis en functie. Gelegen in het hart van Den Haag, is dit gebouw een zakelijke enclave die de aandacht trekt van ondernemers en investeerders. Het pand, zoals te zien is op Funda in Business, belooft een opwindende zakelijke mogelijkheid.

Architectuur en Ontwerp

Een aspect dat meteen opvalt bij nn Schenkkade 65 is het architecturale ontwerp. Het gebouw lijkt een samensmelting van functionaliteit en esthetiek te zijn. Het is van vitaal belang om te begrijpen hoe het ontwerp van een zakelijke locatie de algehele ervaring van werknemers en bezoekers kan beïnvloeden. Het aanbod van C&M Makelaars biedt inzicht in de architectonische kenmerken en layout van het gebouw.

De Bedrijfscultuur bij nn Schenkkade 65

Een cruciaal aspect van elke zakelijke locatie is de bedrijfscultuur die er heerst. nn Schenkkade 65 is mogelijk niet alleen een fysieke ruimte, maar een broedplaats voor innovatie, samenwerking en groei. Het artikel van NN Group kan ons meer vertellen over de bedrijven die zich op deze locatie bevinden en welke zakelijke waarden ze koesteren.

Toegankelijkheid en Nabijheid

Een strategische locatie is vaak een sleutelfactor bij het kiezen van een zakelijke plek. nn Schenkkade 65 lijkt gunstig gelegen te zijn, zoals te zien op de Waze-kaart. Het begrijpen van de toegankelijkheid en nabijheid tot belangrijke voorzieningen kan cruciaal zijn voor bedrijven die zich hier willen vestigen.

Investeringsoverwegingen

Een gedegen artikel over nn Schenkkade 65 zou niet compleet zijn zonder in te gaan op de financiële aspecten. Wat maakt deze locatie aantrekkelijk voor investeerders? Hoe zit het met de huur- en koopprijzen in vergelijking met andere zakelijke gebouwen in Den Haag? Het aanbod van Spring Real Estate kan inzicht bieden in de economische overwegingen voor potentiële investeerders.

FAQ: Veelgestelde Vragen

 1. Wat maakt nn Schenkkade 65 uniek?

  • nn Schenkkade 65 onderscheidt zich door zijn architecturale ontwerp, strategische locatie en de diversiteit aan bedrijven die zich hier hebben gevestigd.
 2. Hoe kan ik het gebouw bereiken?

  • De Waze-kaart biedt gedetailleerde richtingen naar nn Schenkkade 65, en het is handig gelegen voor gemakkelijke toegang.
 3. Zijn er openbare voorzieningen in de buurt?

  • De nabijheid van belangrijke voorzieningen is een pluspunt voor nn Schenkkade 65, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor bedrijven.
 4. Welke bedrijven bevinden zich in nn Schenkkade 65?

  • Het artikel van NN Group biedt inzicht in de bedrijven die deze locatie als hun zakelijke thuisbasis hebben gekozen.
 5. Wat zijn de investeringsmogelijkheden bij nn Schenkkade 65?

  • Het aanbod van Spring Real Estate kan informatie verschaffen over investeringsmogelijkheden en financiële overwegingen.

Conclusie

In conclusie biedt nn Schenkkade 65 in Den Haag niet alleen een fysieke werkruimte maar vertegenwoordigt het een zakelijke hub doordrenkt met mogelijkheden en potentieel. De diepgaande verkenning van dit adres heeft ons geholpen de verschillende facetten ervan te begrijpen, van architectuur tot bedrijfscultuur en investeringsmogelijkheden. Of het nu gaat om het vestigen van een bedrijf, investeren of gewoon nieuwsgierigheid naar opmerkelijke zakelijke locaties, nn Schenkkade 65 lijkt een intrigerende bestemming te zijn in het bruisende Den Haag.

Nn Group

Het NN Group: Een In-Depth Gids

NN Group, een vooraanstaande financiële dienstverlener, staat bekend om zijn brede scala aan verzekerings- en vermogensbeheerproducten. Met een sterke aanwezigheid in Nederland en daarbuiten heeft het bedrijf een indrukwekkende reputatie opgebouwd op het gebied van financiële dienstverlening. In deze gids duiken we dieper in op de NN Group, verkennen we zijn geschiedenis, diensten, en het belang ervan in de financiële wereld.

Geschiedenis van NN Group

De geschiedenis van NN Group gaat terug tot aan het begin van de 18e eeuw, toen de oorspronkelijke verzekeringsactiviteiten begonnen. Door de jaren heen heeft het bedrijf verschillende transformaties ondergaan en is het uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in de sector. De afgelopen decennia zijn gekenmerkt door uitbreidingen, fusies en aanpassingen aan veranderende marktomstandigheden.

Diensten en Producten

NN Group biedt een uitgebreid scala aan diensten aan, variërend van levensverzekeringen, pensioenen, vermogensbeheer tot bankieren. De focus ligt op het bieden van oplossingen die inspelen op de behoeften van zowel particulieren als bedrijven. Het bedrijf streeft ernaar om klanten te voorzien van financiële zekerheid door middel van innovatieve producten en deskundig advies.

Belang van NN Group in de Financiële Wereld

Als een belangrijke speler in de financiële wereld speelt NN Group een cruciale rol in het waarborgen van financiële stabiliteit en zekerheid voor individuen en organisaties. Het fungeert als een belangrijke schakel in het aanbieden van verschillende financiële instrumenten die helpen bij het beheer van risico’s en het opbouwen van vermogen.

FAQ

Wat zijn de kernactiviteiten van NN Group?
NN Group biedt levensverzekeringen, pensioenen, vermogensbeheer en bankdiensten aan, zowel voor particulieren als bedrijven.

Waar is NN Group gevestigd?
De hoofdvestiging van NN Group is in Den Haag, Nederland, met een wereldwijde aanwezigheid in verschillende landen.

Hoe lang bestaat NN Group al?
De geschiedenis van NN Group gaat terug tot aan het begin van de 18e eeuw, waarmee het een rijke historie heeft van meer dan 300 jaar.

Welke rol speelt NN Group in de financiële wereld?
NN Group speelt een cruciale rol door financiële stabiliteit en zekerheid te bieden via diverse verzekerings- en vermogensbeheerproducten.

Hoe innoveert NN Group?
NN Group blijft innoveren door te investeren in nieuwe technologieën en diensten, en door voortdurend te streven naar verbetering van zijn aanbod.

NN Group blijft een toonaangevende kracht in de financiële sector, voortdurend strevend naar innovatie en klantgerichte oplossingen. Met een geschiedenis die teruggaat tot in de 18e eeuw, blijft het een pijler van financiële stabiliteit en groei, zowel lokaal als wereldwijd.

Gevonden 8 schenkkade 65 den haag

Kantoorruimte Huren Aan Schenkkade 65 , Den Haag | Spring Real Estate
Kantoorruimte Huren Aan Schenkkade 65 , Den Haag | Spring Real Estate
Kantoorruimte Huren Aan Schenkkade 65 , Den Haag | Spring Real Estate
Kantoorruimte Huren Aan Schenkkade 65 , Den Haag | Spring Real Estate
Kantoorruimte Huren Aan Schenkkade 65 , Den Haag | Spring Real Estate
Kantoorruimte Huren Aan Schenkkade 65 , Den Haag | Spring Real Estate
Kantoorruimte Huren Aan Schenkkade 65 , Den Haag | Spring Real Estate
Kantoorruimte Huren Aan Schenkkade 65 , Den Haag | Spring Real Estate
Kantoorruimte Huren Aan Schenkkade 65 , Den Haag | Spring Real Estate
Kantoorruimte Huren Aan Schenkkade 65 , Den Haag | Spring Real Estate
Kantoorruimte Huren Aan Schenkkade 65 , Den Haag | Spring Real Estate
Kantoorruimte Huren Aan Schenkkade 65 , Den Haag | Spring Real Estate
Kantoorruimte Huren Aan Schenkkade 65 , Den Haag | Spring Real Estate
Kantoorruimte Huren Aan Schenkkade 65 , Den Haag | Spring Real Estate
Kantoorruimte Huren Aan Schenkkade 65 , Den Haag | Spring Real Estate
Kantoorruimte Huren Aan Schenkkade 65 , Den Haag | Spring Real Estate
The Best 10 Cafes Near Schenkkade 65, 2595 As Den Haag, The Netherlands - Last Updated November 2023 - Yelp
The Best 10 Cafes Near Schenkkade 65, 2595 As Den Haag, The Netherlands – Last Updated November 2023 – Yelp
Kantoorruimte Huren Aan Schenkkade 65 , Den Haag | Spring Real Estate
Kantoorruimte Huren Aan Schenkkade 65 , Den Haag | Spring Real Estate
Kantoorruimte Huren Aan Schenkkade 65 , Den Haag | Spring Real Estate
Kantoorruimte Huren Aan Schenkkade 65 , Den Haag | Spring Real Estate
The Best 10 Shopping Near Schenkkade 65, 2595 As Den Haag, The Netherlands - Last Updated November 2023 - Yelp
The Best 10 Shopping Near Schenkkade 65, 2595 As Den Haag, The Netherlands – Last Updated November 2023 – Yelp
Kantoorruimte Huren Aan Schenkkade 65 , Den Haag | Spring Real Estate
Kantoorruimte Huren Aan Schenkkade 65 , Den Haag | Spring Real Estate
The Best 10 Shopping Near Schenkkade 65, 2595 As Den Haag, The Netherlands - Last Updated November 2023 - Yelp
The Best 10 Shopping Near Schenkkade 65, 2595 As Den Haag, The Netherlands – Last Updated November 2023 – Yelp
Expat & Real Estate B.V., Makelaar In Den Haag [Funda]
Expat & Real Estate B.V., Makelaar In Den Haag [Funda]
508 Nederlanden 图片、库存照片、3D 物体和矢量图| Shutterstock
508 Nederlanden 图片、库存照片、3D 物体和矢量图| Shutterstock
Contact | Kennisinstituut Voor Mobiliteitsbeleid
Contact | Kennisinstituut Voor Mobiliteitsbeleid

See more here: donghokiddy.com

Learn more about the topic schenkkade 65 den haag.

See more: https://donghokiddy.com/category/adverteren blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *