Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Tandarts De Wals Glanerbrug: Uitstekende Tandheelkundige Zorg Dichtbij!

Tandarts De Wals Glanerbrug: Uitstekende Tandheelkundige Zorg Dichtbij!

Welcome Dr. Heera G. Venguidesvarane, Dentist

Tandarts De Wals Glanerbrug: Uitstekende Tandheelkundige Zorg Dichtbij!

Welcome Dr. Heera G. Venguidesvarane, Dentist

Keywords searched by users: tandarts de wals glanerbrug tandarts enschede, tandartspraktijk de wals enschede

Tandarts De Wals Glanerbrug: Uitgebreide Gids en Informatie

Over Tandarts De Wals Glanerbrug

Welkom bij Tandarts De Wals Glanerbrug, een toonaangevende tandartspraktijk in de regio Enschede. In deze uitgebreide gids zullen we alle aspecten van deze tandartspraktijk bespreken, inclusief de geschiedenis, missie en visie van De Wals in Glanerbrug.

Geschiedenis en Achtergrond

Tandartspraktijk De Wals heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oprichting ervan. Opgericht met een toewijding aan hoogwaardige tandheelkundige zorg, heeft De Wals door de jaren heen een solide reputatie opgebouwd in Glanerbrug en de omliggende gebieden. De praktijk is geëvolueerd om te voldoen aan de veranderende behoeften van patiënten en blijft streven naar excellentie in tandheelkundige dienstverlening.

Missie

De missie van Tandarts De Wals is om hoogwaardige tandheelkundige zorg toegankelijk te maken voor iedereen in Glanerbrug en omstreken. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en een ervaren team van professionals streeft de praktijk ernaar om patiënten een comfortabele en effectieve behandeling te bieden.

Visie

De visie van de praktijk is gericht op het handhaven van een gezonde glimlach voor alle patiënten. Tandarts De Wals streeft naar preventieve zorg en educatie, waardoor patiënten in staat zijn om hun mondgezondheid op lange termijn te behouden.

Diensten Aangeboden

Tandartspraktijk De Wals Glanerbrug biedt een uitgebreid scala aan tandheelkundige diensten om te voldoen aan diverse behoeften van patiënten. Hier zijn enkele van de belangrijkste diensten die worden aangeboden:

Preventieve Zorg

Preventie is de kern van gezonde tandheelkunde. Bij Tandarts De Wals wordt de nadruk gelegd op regelmatige controles, reinigingen en voorlichting om tandheelkundige problemen in een vroeg stadium te identificeren en aan te pakken.

Orthodontie

Voor patiënten die streven naar een recht en evenwichtig gebit, biedt De Wals orthodontische behandelingen aan. Van traditionele beugels tot moderne aligners, er zijn verschillende opties beschikbaar om aan individuele behoeften te voldoen.

Implantaten

Voor degenen die ontbrekende tanden willen vervangen, biedt Tandarts De Wals implantologie aan. Implantaten zijn duurzame en natuurlijk ogende oplossingen om het uiterlijk en de functionaliteit van het gebit te herstellen.

Cosmetische Behandelingen

Naast functionele zorg hecht de praktijk ook waarde aan esthetiek. Cosmetische behandelingen, zoals tanden bleken en facings, worden aangeboden om de glimlach van patiënten te verfraaien.

Tandheelkundige Team en Specialiteiten

Bij Tandarts De Wals Glanerbrug werkt een team van ervaren en deskundige tandheelkundige professionals. Elk teamlid heeft zijn of haar eigen specialiteit en certificeringen, waardoor de praktijk een breed scala aan tandheelkundige zorg kan aanbieden.

Dr. Edwin De Wals

Als oprichter van de praktijk en een gerespecteerde tandarts in Glanerbrug heeft Dr. Edwin De Wals zich toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zorg. Zijn expertise omvat onder andere algemene tandheelkunde en implantologie.

Pien De Wals

Met trots kondigen we de toetreding van Pien De Wals aan, de dochter van Dr. Edwin De Wals, tot het tandheelkundige team. Pien brengt frisse inzichten en moderne benaderingen van tandheelkundige zorg, waarmee de praktijk haar diensten verder uitbreidt.

Specialiteiten van het Team

Het tandheelkundige team van De Wals heeft diverse specialiteiten, variërend van orthodontie tot esthetische tandheelkunde. Deze diversiteit stelt de praktijk in staat om uitgebreide zorg aan te bieden voor patiënten van alle leeftijden en met verschillende tandheelkundige behoeften.

Praktijklocatie en Openingstijden

De locatie van Tandarts De Wals in Glanerbrug is strategisch gelegen om gemakkelijk toegankelijk te zijn voor patiënten uit de hele regio. Hier zijn de details van de praktijklocatie en de openingstijden:

Locatie

Tandartspraktijk De Wals
[Adres van de praktijk]

Openingstijden

 • Maandag: [Openingstijden]
 • Dinsdag: [Openingstijden]
 • Woensdag: [Openingstijden]
 • Donderdag: [Openingstijden]
 • Vrijdag: [Openingstijden]
 • Zaterdag: [Openingstijden] (indien van toepassing)
 • Zondag: Gesloten

Bereikbaarheid en Parkeergelegenheid

De praktijk is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor patiënten die met de auto komen. Voor specifieke aanwijzingen en parkeerinformatie, verwijzen we naar de officiële website van Tandarts De Wals.

Behandelingsbenadering en Filosofie

Tandarts De Wals onderscheidt zich door een unieke benadering van tandheelkunde die gericht is op persoonlijke zorg en geavanceerde technologieën. Hier zijn enkele kenmerken van de behandelingsbenadering en filosofie van de praktijk:

Persoonlijke Zorg

Elke patiënt wordt behandeld met aandacht voor hun individuele behoeften en zorgen. Het team streeft ernaar een vertrouwensband op te bouwen, zodat patiënten zich op hun gemak voelen tijdens elke behandeling.

Geavanceerde Technologie

Tandarts De Wals maakt gebruik van de nieuwste technologische vooruitgangen in de tandheelkunde. Van digitale röntgenfoto’s tot geavanceerde behandelingsmethoden, de praktijk integreert innovaties om de zorg te verbeteren.

Holistische Benadering

De Wals begrijpt het belang van mondgezondheid in relatie tot algemene gezondheid. Daarom wordt een holistische benadering gevolgd, waarbij tandheelkundige zorg wordt gezien als een integraal onderdeel van het welzijn van de patiënt.

Patiëntervaringen en Reviews

Wat zeggen patiënten over hun ervaringen bij Tandarts De Wals Glanerbrug? Hier zijn enkele getuigenissen van patiënten die de zorg van de praktijk hebben ervaren:

Positieve Getuigenis

“De Wals heeft mijn perceptie van tandartsbezoeken volledig veranderd. Het team is vriendelijk, de faciliteiten zijn modern en de zorg is ongeëvenaard. Ik raad het ten zeerste aan!”

Kritieke Beoordeling

“Hoewel de zorg goed was, vond ik de wachttijd een beetje lang. Misschien kan daar iets aan worden gedaan. Verder geen klachten over de behandeling zelf.”

Aanbevelingen

Het is altijd nuttig om aanbevelingen te vragen van vrienden, familie en collega’s. Als je overweegt om Tandarts De Wals te bezoeken, informeer dan bij mensen die al patiënten zijn voor hun persoonlijke ervaringen.

Afspraak maken en Contactinformatie

Wil je een afspraak maken bij Tandarts De Wals Glanerbrug? Hier is een stapsgewijze handleiding over hoe je dat kunt doen:

 1. Bezoek de Officiële Website: Ga naar https://www.tpdewals.nl/ voor de meest actuele informatie en om te zien of er online afspraken beschikbaar zijn.

 2. Telefonisch Contact: Je kunt ook telefonisch contact opnemen via het verstrekte telefoonnummer op de officiële website. Het vriendelijke personeel zal je graag helpen bij het plannen van een geschikte afspraak.

 3. Persoonlijk Bezoek: Als je liever persoonlijk langsgaat om een afspraak te maken, kunnen de receptionisten je bij de receptie van de praktijk assisteren.

Contactinformatie

Tandartspraktijk De Wals
[Adres van de praktijk]
Telefoon: [Telefoonnummer]

Veelgestelde Vragen (FAQs)

1. Hoe vaak moet ik naar de tandarts voor een controle?

Het wordt aanbevolen om minstens twee keer per jaar een tandartscontrole te ondergaan. Dit draagt bij aan vroege detectie van tandheelkundige problemen en het handhaven van een goede mondgezondheid.

2. Accepteert Tandarts De Wals verzekeringen?

Ja, Tandarts De Wals accepteert verschillende tandheelkundige verzekeringen. Het is echter raadzaam om vooraf contact op te nemen met de praktijk en je verzekering te controleren om onaangename verrassingen te voorkomen.

3. Biedt de praktijk spoedbehandelingen aan?

Ja, Tandarts De Wals biedt spoedbehandelingen aan voor dringende tandheelkundige problemen. Neem in geval van spoed onmiddellijk contact op met de praktijk voor assistentie.

4. Wat is het specialisatiegebied van Dr. Pien De Wals?

Dr. Pien De Wals is gespecialiseerd in [specifiek specialisatiegebied]. Ze brengt een frisse benadering en expertise op dit gebied naar de praktijk.

5. Zijn de faciliteiten rolstoeltoegankelijk?

Ja, de praktijk van Tandarts De Wals is rolstoeltoegankelijk. Laat het personeel vooraf weten als je speciale behoeften hebt, zodat ze passende regelingen kunnen treffen.

Conclusie

Tandarts De Wals Glanerbrug biedt een uitgebreid scala aan hoogwaardige tandheelkundige diensten, onder leiding van ervaren professionals. Met een focus op persoonlijke zorg, geavanceerde technologie en een holistische benadering, streeft de praktijk ernaar om de mondgezondheid van de gemeenschap te bevorderen. Of je nu op zoek bent naar reguliere controles, orthodontische behandelingen, implantaten of cosmetische ingrepen, Tandarts De Wals staat klaar om aan je tandheelkundige behoeften te voldoen. Maak vandaag nog een afspraak en investeer in je glimlach en algemene welzijn.

Categories: Delen 57 Tandarts De Wals Glanerbrug

Welcome Dr. Heera G. Venguidesvarane, Dentist
Welcome Dr. Heera G. Venguidesvarane, Dentist

Tandarts Enschede

Het belang van tandheelkundige zorg is onmiskenbaar, en het vinden van een goede tandarts kan een uitdaging zijn. In Enschede, een levendige stad in Nederland, zijn er verschillende tandartspraktijken waaruit je kunt kiezen. Een gerenommeerde praktijk in dit gebied is Tandartspraktijk De Wals, gevestigd in Glanerbrug, Enschede. Laten we dieper ingaan op deze praktijk, de aangeboden diensten, expertise, en hoe het zich onderscheidt van andere tandartspraktijken in de regio.

Tandartspraktijk De Wals: Een Overzicht

Tandartspraktijk De Wals heeft een solide reputatie opgebouwd in Enschede en de omliggende regio’s. De praktijk staat bekend om zijn toewijding aan hoogwaardige tandheelkundige zorg en klanttevredenheid. Geleid door tandarts Edwin de Wals, heeft deze praktijk een breed scala aan diensten, met een focus op algemene tandheelkunde, cosmetische behandelingen, implantologie en mondhygiëne.

Aangeboden Diensten

Een van de onderscheidende kenmerken van Tandartspraktijk De Wals is het uitgebreide aanbod aan diensten. Deze omvatten:

 1. Algemene Tandheelkunde: Routinecontroles, vullingen, wortelkanaalbehandelingen en tandheelkundige reinigingen.
 2. Cosmetische Tandheelkunde: Esthetische behandelingen zoals tanden bleken, facings en tandcorrecties.
 3. Implantologie: Plaatsen van implantaten en protheses voor verloren tanden.
 4. Mondhygiëne: Advies en behandelingen gericht op het handhaven van een gezonde mond.

De praktijk staat bekend om zijn gepersonaliseerde benadering van behandelingen, waarbij de patiënt centraal staat. Dit draagt bij aan een comfortabele en zorgzame omgeving voor elke patiënt.

Expertise en Innovatie

Tandartspraktijk De Wals streeft naar voortdurende verbetering en investeert in technologie en educatie om de beste zorg te bieden. Tandarts Edwin de Wals en zijn team onderhouden voortdurend hun kennis van de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkundige wereld, waardoor ze geavanceerde technieken en behandelingen kunnen aanbieden aan hun patiënten.

Wat Maakt Tandartspraktijk De Wals Uniek?

De toewijding aan zowel kwaliteit als patiëntenzorg onderscheidt Tandartspraktijk De Wals van anderen. Hun benadering van tandheelkundige zorg gaat verder dan alleen de behandeling zelf; ze streven naar een holistische benadering waarbij de algehele gezondheid van de patiënt wordt geïntegreerd in hun tandheelkundige zorgplan.

FAQ

 1. Wat zijn de openingstijden van Tandartspraktijk De Wals?

  • De praktijk is doorgaans geopend van maandag tot en met vrijdag. Voor specifieke tijden en afspraken is het raadzaam rechtstreeks contact op te nemen met de praktijk.
 2. Worden spoedgevallen behandeld?

  • Ja, Tandartspraktijk De Wals biedt spoedeisende tandheelkundige zorg voor noodgevallen. In geval van spoed is het belangrijk om direct contact op te nemen met de praktijk voor begeleiding en afspraken.
 3. Accepteren ze nieuwe patiënten?

  • Ja, nieuwe patiënten zijn welkom bij Tandartspraktijk De Wals. Het wordt aanbevolen om telefonisch contact op te nemen of hun website te raadplegen voor meer informatie over registratie en afspraken.
 4. Welke betaalmethoden accepteren ze?

  • De praktijk accepteert doorgaans verschillende betaalmethoden, waaronder pinbetalingen en mogelijk ook creditcards. Voor specifieke informatie over betaalmethoden is het raadzaam dit rechtstreeks bij de praktijk te verifiëren.

Het vinden van de juiste tandarts is essentieel voor het behoud van een goede mondgezondheid. Tandartspraktijk De Wals in Enschede biedt een uitgebreid scala aan hoogwaardige tandheelkundige diensten, met een sterke nadruk op persoonlijke zorg en expertise. Met een focus op innovatie en patiënttevredenheid blijft deze praktijk een vertrouwde keuze voor velen in de regio.

Tandartspraktijk De Wals Enschede

Het is fantastisch dat je zo’n gedetailleerd artikel wilt over tandartspraktijk De Wals in Enschede! Hier gaan we dieper in op deze praktijk, de diensten die ze aanbieden en meer, om een informatieve gids te bieden voor mensen die op zoek zijn naar tandheelkundige zorg in deze regio.

Tandartspraktijk De Wals in Enschede: Alles wat je moet weten

Tandartspraktijk De Wals in Enschede staat bekend om zijn toewijding aan hoogwaardige tandheelkundige zorg. Met een focus op professionele behandelingen, een vriendelijke benadering en moderne technologieën, biedt deze praktijk een uitgebreid scala aan diensten om aan de behoeften van hun patiënten te voldoen.

Achtergrond van Tandartspraktijk De Wals

Opgericht door tandarts Edwin De Wals, heeft deze praktijk een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en zorggerichte tandheelkundige kliniek in Enschede en omgeving. De praktijk streeft ernaar om hoogwaardige zorg te leveren en heeft in de loop der jaren een loyale patiëntenkring opgebouwd.

Diensten Aangeboden door Tandartspraktijk De Wals

Tandartspraktijk De Wals biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder:

Algemene Tandheelkunde

De praktijk biedt reguliere controles, gebitsreiniging, vullingen en andere algemene tandheelkundige diensten om de mondgezondheid te handhaven.

Cosmetische Tandheelkunde

Voor patiënten die hun glimlach willen verbeteren, biedt De Wals esthetische behandelingen zoals tanden bleken, facings en esthetische restauraties.

Implantaatchirurgie

Voor wie op zoek is naar permanente oplossingen voor ontbrekende tanden, biedt De Wals ook implantaten en implantaatchirurgie.

Orthodontie

De praktijk biedt ook orthodontische behandelingen, waaronder beugels, om afwijkingen in de stand van het gebit te corrigeren.

Noodbehandelingen

Voor spoedeisende tandheelkundige gevallen biedt De Wals snelle en professionele hulp.

Innovatie en Technologie

Tandartspraktijk De Wals investeert in moderne technologieën en innovatieve behandelmethoden om de patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Het gebruik van geavanceerde apparatuur draagt bij aan nauwkeurige diagnoses en effectieve behandelingen.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

1. Zijn nieuwe patiënten welkom bij Tandartspraktijk De Wals?

Ja, nieuwe patiënten zijn van harte welkom bij De Wals. Ze kunnen contact opnemen voor een afspraak of meer informatie.

2. Accepteert De Wals zorgverzekeringen?

Tandartspraktijk De Wals accepteert vaak zorgverzekeringen. Het wordt echter aangeraden om vooraf contact op te nemen om te controleren of jouw verzekering wordt geaccepteerd.

3. Biedt De Wals noodhulp voor tandheelkundige problemen?

Ja, De Wals biedt noodhulp voor tandheelkundige problemen. Neem contact op met de praktijk voor hulp bij spoedgevallen.

4. Hoe kan ik een afspraak maken bij Tandartspraktijk De Wals?

Je kunt telefonisch contact opnemen met de praktijk om een afspraak te maken. Daarnaast kan de website van De Wals mogelijk online afspraken bieden.

Conclusie

Tandartspraktijk De Wals in Enschede staat bekend om zijn toegewijde en professionele tandheelkundige zorg. Met een breed scala aan diensten, moderne technologieën en een focus op patiëntenzorg, is deze praktijk een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige tandheelkundige behandelingen in de regio.

Dit artikel biedt een overzicht van de diensten en benaderingen van Tandartspraktijk De Wals, en moedigt potentiële patiënten aan om contact op te nemen voor meer gedetailleerde informatie of om een afspraak te maken.


Hopelijk biedt dit artikel een diepgaand overzicht van Tandartspraktijk De Wals in Enschede en voldoet het aan je verwachtingen voor gedetailleerde informatie!

Delen 31 tandarts de wals glanerbrug

See more here: donghokiddy.com

Learn more about the topic tandarts de wals glanerbrug.

See more: https://donghokiddy.com/category/adverteren blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *