Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Parkeren Korte Jansstraat Utrecht: Tips En Trucs

Parkeren Korte Jansstraat Utrecht: Tips En Trucs

Bicycle parking Stationsplein Utrecht

Parkeren Korte Jansstraat Utrecht: Tips En Trucs

Bicycle Parking Stationsplein Utrecht

Keywords searched by users: parkeren korte jansstraat utrecht korte jansstraat 5 utrecht, korte jansstraat utrecht restaurant

Parkeermogelijkheden in Korte Jansstraat, Utrecht

De Korte Jansstraat in Utrecht is een bruisend gebied met diverse voorzieningen, waaronder restaurants, winkels en culturele attracties. Parkeren in deze buurt kan een uitdaging zijn, maar met de juiste informatie en tips wordt het gemakkelijker om een geschikte parkeerplaats te vinden. Hier ontdek je alles wat je moet weten over parkeren in de Korte Jansstraat, inclusief parkeerzones, tarieven, faciliteiten, vergunningen en alternatieven.

Parkeerzones en -regelingen

De parkeerzones in de Korte Jansstraat vallen onder het gebied van Janskerkhof. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de geldende parkeerregelingen in dit gebied om boetes te vermijden. De straat zelf heeft verschillende zones met verschillende regels, zoals betaald parkeren of vergunninghoudersparkeren.

Parkeertarieven en betalingsmethoden

De parkeertarieven variëren afhankelijk van de zone en de tijden waarop je parkeert. Het is verstandig om de actuele tarieven te controleren voordat je parkeert. Betalingsmethoden omvatten vaak muntautomaten, pinnen, mobiele apps en soms zelfs contactloze betalingen.

Beschikbare parkeerfaciliteiten

In de Korte Jansstraat zijn er verschillende parkeerfaciliteiten beschikbaar, variërend van straatparkeren tot parkeergarages in de nabije omgeving. Deze faciliteiten hebben verschillende capaciteiten en tarieven, dus het kan handig zijn om van tevoren te plannen waar je wilt parkeren.

Parkeerkaarten en vergunningen

Voor langdurig parkeren of als je regelmatig in dit gebied moet zijn, kan een parkeervergunning handig zijn. Deze vergunningen worden uitgegeven door de gemeente en kunnen het parkeren in bepaalde zones vergemakkelijken. Ook zijn er parkeerkaarten beschikbaar voor bezoekers of speciale gelegenheden.

Parkeeradvies en tips

Om soepel te parkeren in de Korte Jansstraat, is het slim om buiten de spitsuren te parkeren of gebruik te maken van parkeergarages in de buurt. Verder is het handig om de geldende regels en tijden goed te controleren voordat je parkeert om onaangename verrassingen te voorkomen.

Alternatieve parkeermogelijkheden en openbaar vervoer

Naast parkeren op straat of in parkeergarages zijn er alternatieve opties zoals P+R-terreinen aan de rand van de stad met goede verbindingen met het openbaar vervoer. Dit kan een handige en vaak voordelige manier zijn om het centrum te bereiken zonder gedoe met parkeren.

FAQs

Wat zijn de parkeertarieven in Korte Jansstraat, Utrecht?

De parkeertarieven variëren per zone en tijdstip. Het is verstandig om ter plaatse of via de officiële websites de actuele tarieven te controleren.

Zijn er parkeergarages in de buurt van Korte Jansstraat 5, Utrecht?

Ja, in de directe omgeving zijn verschillende parkeergarages beschikbaar waar je tegen betaling kunt parkeren.

Is er een specifiek restaurant in de Korte Jansstraat, Utrecht?

Ja, de Korte Jansstraat staat bekend om zijn diverse restaurants en eetgelegenheden. Je kunt ter plaatse of online de beschikbare opties bekijken.

Welke betalingsmethoden worden geaccepteerd voor parkeren in dit gebied?

Meestal accepteren parkeerautomaten contant geld, pinbetalingen en soms ook mobiele apps voor betalingen.

Zijn er parkeervergunningen beschikbaar voor bezoekers?

Ja, bezoekers kunnen vaak gebruikmaken van speciale parkeerkaarten of vergunningen die beschikbaar zijn bij de gemeente of bepaalde verkooppunten.

Met deze gedetailleerde informatie over parkeren in de Korte Jansstraat, Utrecht, kun je efficiënter en met meer vertrouwen op zoek gaan naar een geschikte parkeerplek in dit bruisende deel van de stad. Vergeet niet om de geldende regels en tarieven te controleren om boetes te voorkomen en je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Categories: Samenvatting 65 Parkeren Korte Jansstraat Utrecht

Bicycle parking Stationsplein Utrecht
Bicycle parking Stationsplein Utrecht

Gratis parkeren in Utrecht

In en rondom het centrum van Utrecht is gratis parkeren vrijwel onmogelijk. Toch zijn er tal van mogelijkheden op loopafstand van het centrum waar je wel gratis kan parkeren. De Veilinghavekade bijvoorbeeld. Deze groene zone ligt op 10 minuten loopafstand van Utrecht centraal.Parkeren kan in de parkeerhavens op de Maliebaan of in de straten zelf. In beide gevallen is het betaald parkeren. Het tarief is € 2,64 per uur, een dagkaart kost € 18,50 en een avondkaart kost €6,28.P+R Utrecht. Je parkeert je auto bij een P+R aan de rand van de stad en reist vanaf daar met het OV naar het centrum van Utrecht! Snel, makkelijk én duurzaam. Voor maar € 4,30 reis je vanaf P+R Westraven, P+R Science Park, P+R Leidsche Rijn Centrum of P+R Papendorp in de bus of tram naar Utrecht centrum.

  • Janskerkhof 26. 50 plaatsen. €6.642 uur. 5 min.
  • Springweg. 409 plaatsen. €142 uur. 11 min.
  • Kruisstraat. 105 plaatsen. €8.822 uur. 14 min.
  • Kruisstraat 1. 51 plaatsen. 14 min.
  • La Vie. 344 plaatsen. €122 uur. 14 min.
  • Grand Hotel Karel V. 60 plaatsen. €252 uur. 16 min.
  • Hoog Catharijne P1. 354 plaatsen. 17 min.
  • Spoorwegmuseum. 200 plaatsen. 18 min.

Waar Kun Je Gratis Parkeren In Utrecht?

“Gratis parkeren in Utrecht kan een uitdaging zijn, vooral in en rond het centrum. Toch zijn er verschillende opties op loopafstand van het drukke centrum waar je gratis kunt parkeren. Eén van deze opties is de Veilinghavenkade, gelegen op slechts 10 minuten loopafstand van Utrecht Centraal. Het is een groene zone die een handige parkeermogelijkheid biedt voor bezoekers die met de auto komen.”

Wat Kost Parkeren Op De Maliebaan?

Op de Maliebaan zijn er verschillende mogelijkheden om te parkeren, waaronder parkeerhavens langs de weg of in de straten zelf. Beide opties vereisen betaling voor het parkeren. Het tarief bedraagt € 2,64 per uur. Daarnaast zijn er dagkaarten beschikbaar voor € 18,50 en avondkaarten voor € 6,28. Dit stelt bezoekers in staat om flexibel te kiezen op basis van hun verblijfsduur, of het nu voor een paar uur of een hele dag is.

Hoe Werkt P En R In Utrecht?

Bij het gebruik van P+R in Utrecht parkeer je jouw auto bij een P+R-locatie aan de buitenkant van de stad en maak je vervolgens gebruik van het openbaar vervoer om naar het centrum van Utrecht te reizen. Dit is een snelle, gemakkelijke en milieuvriendelijke manier van reizen. Voor slechts € 4,30 kun je vanaf P+R Westraven, P+R Science Park, P+R Leidsche Rijn Centrum of P+R Papendorp de bus of tram nemen naar het centrum van Utrecht. Dit biedt een betaalbare optie om het centrum te bereiken zonder je druk te hoeven maken over parkeerkosten en verkeer.

Wat Kost Parkeren Op Straat In Utrecht?

In Utrecht zijn er drie verschillende tariefzones voor parkeren op straat. Voor parkeren in het centrum geldt een uurtarief van € 6,64* en het maximale dagtarief bedraagt € 46,55*. ‘s Avonds geldt een tarief van € 23,28*.

Wat Kost Parkeren Op Janskerkhof?

Natuurlijk! Hier is een herziene versie van de informatie over het parkeren op Janskerkhof:

“Op Janskerkhof kost een dagkaart voor parkeren én reizen €6,30 voor maximaal 5 personen. Van dat bedrag is €2,- bestemd voor het parkeren en €4,30 voor het reizen. Als je alleen wilt parkeren zonder te reizen, kost de dagkaart €6,-.”

Details 40 parkeren korte jansstraat utrecht

Korte Jansstraat 3-C, Utrecht (3512 Gm) - Kadastralekaart.Com
Korte Jansstraat 3-C, Utrecht (3512 Gm) – Kadastralekaart.Com
Rosalie Vermeer Utrecht - Oozo.Nl
Rosalie Vermeer Utrecht – Oozo.Nl
Studio Henk Utrecht B.V. Utrecht - Oozo.Nl
Studio Henk Utrecht B.V. Utrecht – Oozo.Nl
Circular Coffee Project Utrecht - Oozo.Nl
Circular Coffee Project Utrecht – Oozo.Nl
Parkeren Parkeerrayon Janskerkhof Utrecht
Parkeren Parkeerrayon Janskerkhof Utrecht
Parkeren Parkeerrayon Janskerkhof Utrecht
Parkeren Parkeerrayon Janskerkhof Utrecht
Parkeren Centrum Utrecht P4 | € 12,50 P/Dag | Interparking
Parkeren Centrum Utrecht P4 | € 12,50 P/Dag | Interparking
Parkeren Parkeerrayon Janskerkhof Utrecht
Parkeren Parkeerrayon Janskerkhof Utrecht
Parkeren In Utrecht - Overzichtskaart Met Parkeeradvies!
Parkeren In Utrecht – Overzichtskaart Met Parkeeradvies!
The Best 10 Parking Near Korte Leidsedwarsstraat 18, 1017 Rc Amsterdam, The  Netherlands - Last Updated November 2023 - Yelp
The Best 10 Parking Near Korte Leidsedwarsstraat 18, 1017 Rc Amsterdam, The Netherlands – Last Updated November 2023 – Yelp
Parkeren - Hoog Catharijne P6 - Utrecht
Parkeren – Hoog Catharijne P6 – Utrecht
Parkeren Centrum Utrecht P5 | € 17,50 P/Dag | Interparking
Parkeren Centrum Utrecht P5 | € 17,50 P/Dag | Interparking
Apartment For Rent In Utrecht €875 | Kamernet
Apartment For Rent In Utrecht €875 | Kamernet
The Best 10 Parking Near Korte Leidsedwarsstraat 18, 1017 Rc Amsterdam, The  Netherlands - Last Updated November 2023 - Yelp
The Best 10 Parking Near Korte Leidsedwarsstraat 18, 1017 Rc Amsterdam, The Netherlands – Last Updated November 2023 – Yelp

See more here: donghokiddy.com

Learn more about the topic parkeren korte jansstraat utrecht.

See more: blog https://donghokiddy.com/category/adverteren

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *